Tein viimein päätöksen blogin perustamisesta. Olen miettinyt tätä jo vuosia, mutta aina hylännyt ajatuksen. Yksi syy on, että haluan pitää yksityisyyteni eikä julkisuus ole ikinä kiehtonut minua. Toinen on pelko siitä, ettei käsillä tekeminen ole enää yhtä mielekästä, kun blogi aiheuttaa paineita tuottaa jatkuvasti jotain uutta.

Tässä kuitenkin ollaan. Lähinnä koska rakastan valokuvaamista, kauniita kuvia, kirjoittamista sekä käsillä tekemistä. Haluan pitää blogin tekemisen yhtenä uutena harrastuksena - en pakkopullana. Siitä huolimatta toivon että voin inspiroida juuri sinua, sillä ei ole mitään parempaa kuin innostus tekemiseen.

Sitten itse asiaan. Olin jemmannut kaappeihin ainekset mansikkakuppikakkuja varten. Leipomukset syntyvät mulla yleensä hyvän fiiliksen vapaapäivinä - juuri sellaisina kuin tänään.

Tein taikinan ennestään tutulla rahkamuffinsin ohjeella. Se on todella helppo. Ainut ainesosa, jota ei aina löydy kaapista on maustettu rahka. Minun oli makea mansikka -makua.

Myös kuorrutteen tein tutulla peruskuorruteohjeella, johon lisäsin vaaleanpunaista pastaväriä. Uusi juttu oli vasta hankkimani mansikka-aromi, jota halusin päästä testaamaan.

Kuppikakuissa parasta on niiden herkullisuuden lisäksi kauneus. Tykkään että koriste jatkaa leivoksesta tuttua makumaailmaa, joten mansikka oli tällä kertaa varma valinta. Koristeeksi pääsivät myös uudet pestävät koristetikut.

Kommentit (5)

Raija K.
1/5 | 

Heippa, Eeva, ja onnittelut uudesta blogista! Koulun penkeiltä katselleena tiedän, että olet vimmatun puuhakas, mutta harrastelijuudesta en tiedä, sillä hyvää ja kätevää syntyy... 

Onko sulla jakokelpoista reseptiä rahkamuffinseille, viitteellistä tai jotain? Kuulostaa mehevältä. 

Raija K.

No olipa helpon oloinen resepti muffinssipohjille! Ehdottomasti houkuttelee tuunaamaan päällisiä...

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014
2/5 | 

Hei Eeva, tervetuloa lukijabloggaajaksi meille Kodin Kuvalehden sivuille! Kiva, kun rohkaistuit aloittamaan bloggauksen, se on tosiaan hauska harrastus. Ihanan näköisiä leipomuksia ja kuvia sinulla heti ensimmäisessä postauksessa, odotamme innolla lisää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla