Viime viikonloppuna koettiin jännittäviä hetkiä kun esikoisen muodostelmaluistelujoukkue voitti ensimmäisen mitalinsa. Pari edellista kilpailua ovat olleet neljänsiä ja se on harmittanut kovasti lasta ("Kun on melkein mitaleilla"). Olen koittanut muistuttaa, että eikö tärkeintä ole se, että on kivaa ja että, ei kannata pahoittaa mieltään kun kuitenkin hyvin meni. No, kilpailu on kuitenkin kilpailu joten hyvältähän se tuntuu kun sijoittuu kärkeen. Ja kyllä täytyy myöntää, että ylpeitä oltiin ne vanhemmatkin. Meinasi ihan itku tulla katsomossa kun tytöt olivat niin innoissaan jäällä.

Joukkueen kehitystä on ollut muutenkin mukava seurata. Se on ollut niin huomattavaa, että tälläinen luistelusta mitään ymmärtämätönkin huomaa muutoksen. Kilpailut ovat tauolla nyt joululoman ajan, mutta heti loman jälkeen starttaa taas kisakausi.

Kommentit (2)

Tiina
Liittynyt18.11.2015

Kiitos! Yritän kovastit tästä puhua lapsille. Eihän voiton haluaminen, lajissa missä kilpaillaan, väärin ole, mutta hyvähän se on osata nauttia itse harrastamisestakin.

Seuraa 

Olen reilu kolmekymppinen, kolmen aktiivisen alakoululaisen, äiti pääkaupunkiseudulta. Blogissa kirjoittelen elämästämme erilaisten harrastusten pyörteissä ja kaikesta niihin liittyvästä.

Blogiarkisto

2016