Partion joululuhlassa jaettiin sudenpennuille tämän kauden aikana suoritetut jälkimerkit. Jossain vaiheessa syksyä mietinkin, että kuuluisiko niitä pikkuhiljaa tulla mutta sitten asia unohtui (en ole itse ollut partiossa, enkä ollut ihan perillä merkkien saannista). Ahkerasti olivat kuitenkin suorittaneet jälkiä ja merkkien määrä kasvoi hujauksessa yhdestä kymmeneen. Ensiapu-, retki-, luonnossa liikkuja-, lemmikki-, leikit-, askartelu-, tervetuloa-, nuotio-, partioperinne-, kädentaidot- ja joulukalenterien myynnistä saatava tonttulakkimerkki ovat nyt oikeassa hihassa. Paita näyttää heti enemmän partiopaidalta ja lapsi hyvin tyytyväiseltä siihen. Täytynee hankkia sormustin ennen seuraavien saamista, sen verran kovia merkit olivat ommella.

Kommentit (2)

Tiina
Liittynyt18.11.2015

Minäkin mietin sitä, mutta osa merkeistä oli tosi kovia ja ajattelin ettei ehkä tavallisella neulalla olisi mennyt. Ensi kerralla testaan, kiitos vinkistä =)

Seuraa 

Olen reilu kolmekymppinen, kolmen aktiivisen alakoululaisen, äiti pääkaupunkiseudulta. Blogissa kirjoittelen elämästämme erilaisten harrastusten pyörteissä ja kaikesta niihin liittyvästä.

Blogiarkisto

2016