Eräänä päivänä – kauan sitten – parempi puoliskoni lähti asioille ja huikkasi oven suusta, että laskisin kuitenkin sisään, jos joku sattuisi sisään pyrkimään. Ihmettelin kommenttia ja olisin kysellyt vähän lisää, mutta ovi oli jo sulkeutunut.

Vajaan tunnin kuluttua ovikello soi. Ovella seisoi pari miestä jättipaketin kanssa. Väitin kivenkovaan, ettei meille ole tilattu mitään, eikä ainakaan tuon paketin kokoista kapinetta – paketti on varmasti toimitettu väärään osoitteeseen.

Hetken väiteltyämme miehet näyttivät minulle rahtikirjan ja toden totta – meidän osoitteeseemmehan pakettia oltiin tuomassa ja paremman puoliskon nimikin näytti kirjoissa olevan.

Laskin miehet paketteineen sisään ja he menivät suoraan keittiöön ja purkivat paketista – ASTIANPESUKONEEN. Seurasin vieressä toimitusta naama punaisena – johtuen samanaikaisesti noloudesta ja huikeasta onnentunteesta.

Samalla muistin vihjanneeni paremmalle puoliskolleni kauan sitten astianpesukoneen tarpeesta. Olin vedonnut kuiviin käsiini ja siihen, että voisin tehdä jotain fiksumpaa sillä aikaa, kun kone pesee astiat. Voisin vaikka siivota, mutta sitä parempi puoliskoni ei sentään uskonut.

Silloin ei mennyt ehdotus läpi, mutta parempi puoliskoni otti kuitenkin vihjeestä vaarin ja toi kotiin talouskäsineet – sellaiset keltaiset – ja käsivoidetta. Hitsi! Olin luullut tarinan päättyvän siihen, mutta sillä olikin onnellisempi loppu.

Asennuksessa ei kauaa nokka tuhissut ja jo illalla pesimme onnellisena ensimmäiset tiskit ikiomalla astianpesukoneella.

Kommentit (4)

ÄNÄ

Noin 30 vuotta sitten nykyinen mieheni tutustui keittiööni ja sanoi, että heti pitä hankkia astianpesukone sinne. Niin tehtiin ja kun ostimme kesämökin niin sinne myös uusi astianpesukone, vähän pienempi ja nopeampi! Hyvä niin!

Vierailija

Ihanaa ratkaisukeskeisyyttä kuiviin käsiin puoliskollasi; hanskat ja käsivoide. Onneksi ymmärsi kuitenkin SEN oikean ratkaisun.

Seuraa 

Blogi käsittelee ”urbaanin maalaiselämän” ilmiöitä pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa pienessä kylässä – omakotitaloelämää, puutarhanhoitoa, villieläinvierailuja ja kaikenlaisia sattumuksia. Kirjoittaja viettää ison osan ajastaan molemmat jalat tukevasti ilmassa nauttien luonnonilmiöistä, käsillä tekemisestä, uusiin asioihin perehtymisestä sekä niiden kehittelystä.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat