Sain jokunen päivä sitten Kodin Kuvalehdeltä sähköpostia, että uudistavat sivustoa ja lopettavat lukijablogit kokonaan. 

Se sai miettimään, mikä on tämän blogin tulevaisuus. Siirränkö sen jonnekin muualle (esim. takaisin bloggeriin) vai jääkö blogi kokonaan historiaan. En vielä tiedä. Sen tiedän, että tänne kirjoittamani tekstit kopioin joka tapauksessa jonnekin, jatkan sitten blogin kirjoittamista tai en. 

Muutos astuu voimaan maaliskuussa, joten siihen mennessä täytyy tekstit siirtää ja sen jälkeen blogiani ei täältä Kodin Kuvalehden puolelta enää löydy, mikä on kauhean harmi. Yksi vaihtoehto on laittaa blogi jäihin hetkeksi ja keskittyä kirjaani. 

Onneksi vaihtoehtoja on, ja vielä aikaa miettiä. 

Kiitos joka tapauksessa sinulle ihana lukijani tästä ajasta, jonka olet kanssani kulkenut niin bloggerin - kuin KK:n puolellakin. 

 

PS. Olisin iloinen, jos laittaisit vaikka kommenttia mikä sinun mielestäsi olisi paras ratkaisu

- Meikku

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Minä olen tykännyt lukea blogiasikin, vaikka olen katsonut videoitasi. Mielelläni siis lukisin blogia jatkossakin. 

Blogi on antanut todella paljon minulle, olin avioliitossa alkoholistin kanssa, ja lapseni oireilevat kukin edelleen. On ollut hyödyllistä saada lukea alkoholistin lapsen kokemuksia, kun yritän auttaa ja ymmärtää omia lapsiani.

Hiljainen lukija
3/4 | 

En ole koskaan aiemmin kommentoinut kenenkään blogiin, mutta nytpä tämän johdosta kommentoin. Siirrä tekstisi ihmeessä talteen, ovat loistoja :) Mielellään lukee, toivottavasti jatkat kirjoittamista jos niikseen on :)

Hollanninhippiäinen
Liittynyt6.2.2017
4/4 | 

Jatka ihmeessä. Sen helpompaa, jos sinulla on jo kokemusta bloggerista. Harmi, että jutut täältä kokonaan  katoavat, eikä niitä napin painalluksella saa myöskään siirrettyä arkistoksi uuteen blogiin. Teksteistä ainakin kopiot talteen itselle tavalla tai toisella. Minulla on onneksi vanhat juttuni tekstitiedostona, mutta jos haluan uudelleenjulkaista artikkelit nykyisessä osoitteessani (http://www.hollanninhippiainen.blogspot.com) niin ne pitää yksittäin yhdistellä takaisin valokuviin, joita käytin aina runsaasti.

Hyvää jatkoa ja kannattaahan se jatkaa, jos bloggaaminen on mielekästä ja tärkeää itselle. Minulle se ainakin antaa paljon.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Alkoholistin aikuinen lapsi, joka käsittelee lasisen lapsuuden traumoja alkoholisti-isän menehdyttyä maksakirroosiin. Bloggaaja on vihdoin ymmärtänyt, että alkoholismia on kaikkialla, eikä sitä pidä hävetä tai piilotella. 

Hän myös kuvitteli selvinneensä kaikesta ilman seurauksia, mutta isän kuoleman jälkeen on joutunut huomaamaan, etteivät ahdistuneisuushäiriöiden oireet olekaan luonteenpiirteitä. Kun elämä on valmis, perhe, mielekäs työ ja hirsitalo saatu, on aika hypätä vuoristoradan vaunuun ja ajaa mäet ylös alas.

Hae blogista