Achtung Achtung, sano saksalainen. Blogini muuttaa eri osoitteeseen. Ihan kohta. Uusi alusta on valmisteltu ja testit tehty.

Tänne alkaa tulla uutta juttua:

http://www.hollanninhippiainen.blogspot.com

Kaikki tähänastiset jutut jäävät tänne Kodin Kuvalehden osoitteeseen arkistona luettavaksi.

Täällä on ollut ihan hyvä olla. Pääsin hyvin alkuun uralla, tällä helppokäyttöisellä ja hyvännäköisellä blogialustalla. Melkein 2 vuotta ja melkein 200 artikkelin verran olen viihtynyt täällä oikein hyvin.

Mutta sitten tuli monisyinen muutostarve ja haluan uskaltaa muuttua, lähteä itsenäiselle blogisivulle.

Haluan sydämellisesti kiittää KK:n toimitusta bloggaamiseni tukemisesta ja haastattelujen tekemisestä. Hauskaa ja mahtavaa, että pääsin online-haastatteluihin. Pystyin ylipäätään rakentamaan tukevan perustan tänä aikana.

Kyllä minun tulee ikävä myös blogiyhteisöä täällä; innolla olen lukenut monien KK-kanssabloggaajien tarinoita ja haluan toivottaa kaikille paljon onnea ja menestystä! Tulen kyllä jatkossakin kurkkimaan näiden sivujen moniaita blogeja.


Rakkaat lukijat, daamit ja härrat, kultsipumpelit:
Näkemisiin uudessa osoitteessa!

Kommentit (8)

Arja - Kodin Kuvalehti
Liittynyt12.8.2014
4/8 | 

Hei Hollanninhippiäinen! Onpa harmi, että vaihdat blogisi paikkaa! Mekin olemme täällä KK:n toimituksessa iloinneet eläväisistä postauksistasi sieltä toisen kulttuurin keskeltä ja reissuilta. Mutta elämä jatkuu ja kiva, että jatkat kirjoittamista joka tapauksessa. Oikein hyvää jatkoa ja kirjoittamisen iloa elämääsi edelleenkin! :-) - Arja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Retkiä ja ulkomaan arkea, työtä ja pieniä ilmiöitä. Matkailua, musiikkia, lintuja, luontoa, lentokoneita, Suomea ja muita kulttuureja. Säpinää ja mietintöjä Hollannista käsin.

Sähköposti hollanninhippiainen@gmail.com

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017

Kategoriat