Joulun koristeita kelluu ja hehkuu vielää Pentikin vaasissa, kierrätyslöydössä. Vai oliko kirppislöytö. Kirppiksellä harvoin tekee löytöjä - hinnat alkavat jo olla antiikkia antiikkia -osastoa. Ikävä kyllä. Saahan sitä pyytää...

Sain lahjaksi grafiikkaa, Erkki Talarin huikean Pöllöjä vuodelta 1975. Siinä on myös Twin Peaks -lisänsä. Pöllöt viisaina ja pelottavina. Pöllöt tyhminä ja lastenhuoneen leluina. 

Grafiikka, suomalainen taide on aina hieno lahja. Samoin aineeton lahja, vaikkapa teatterilippu. Sekä kierrätetyt lahjat ovat makoisia. Innostuin mm infrapunakuvauksesta. Mustavalkokuvaus jatkuu nyt aina. Ja aiheena örkkideat, nuo örkeiltä näyttävät orkideat.

 

Torniossa kuvasimme kaikenlaista, kotona tuttuja naamoja, eri valoissa. Sain uuden kameran, Lumixin pukilta. Siinä oli selfie-ominaisuus. Kuvaa tarkastellessa rypyt näyttivät suurilta! Vanha Lumixini heittäytyi hiekalle, eiku suljin enää mennyt kiinni. Se ei estänyt kuvaamasta, mutta kameraan voi tulla liikaa pölyä. 

Herkuttelun lomassa oli presidenttiehdokas Pekka Haavisto kiertueella. 

Jokainen lounas on ollut terveellistä puuroa ja superfoodia, marjoja. Tai sekametelisoppaa. Jouluruoka on ollut tietenkin kasvista. Sitä olen syönyt ehkä liikaa. 

Mutta tipe tipe tip tap.

Ja pareidoliaa puuroissa ;) Emojipuuroa. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sissikokki kasvisruuan ja kyltyyrin kimpussa. Köyhän kokin kasvikset, kotimaista kasvisruokaa, ulkomaisilla mausteilla. Vegetarian Guerrilla Cook Satu Ylavaara. Cook vegetarian with Little Money.

Instagram