Lauantai — hyvä syy jäädä sänkyyn ja pitää pyjamapäivä. Tässä viikonlopulle pari flunssan kourissa kokeiltua menovinkkiä, vai pitäisikö näitä sanoa makuuvinkeiksi:
 

1) Katso hömppäleffa: Rakkautta Detroitissa Yle Areenassa vielä 4 päivää!
Arvion leffasta voit lukea täältä: Neljä nimellä pilattua hyvää hömppäleffaa.

2) Käy museossa: klikkaa itsesi Kansallisgallerian kokoelmiin!
Onko suosikkisi ihana Toipilas vai kenties vaikuttava Raatajat rahanalaiset eli Kaski?

3) Koe nauruhepuli: Antti Holman esittämiin hulvattomiin serkuksiin jää koukkuun. Katsot siis luultavasti putkeen kaikki Sande ja Suvi-Tuuli -videot! Voit katsoa viisi ensimmäistä videota myös putkeen Tiian blogista. Tiia nääs meinas kuolla ko Holma oli niin hauska ja teki uusille faneille elämän helpoksi listaamalla videot.

4) Tee iltakävely Helsingissä:  tee se leikisti katsomalla Lux-valotapahtuman video.

5) Katso herättävä dokumentti: pohdi naisten oikeuksia, korjaus, ihmisoikeuksia ja katso Yle Areenasta dokkari, joka saa sinut luultavasti vihaiseksi, voimattomaksi tai innostumaan vaikuttamisesta ja maailman muuttamisesta.
"Ihmisoikeudet ovat naisten oikeuksia ja naisten oikeudet ovat ihmisoikeuksia." (-Hillary Clinton)
Niin yksinkertaista sen pitäisi olla, vaan ei ole.

6) Lue blogeja: Vielä ehdit vilkaista kauniisti kirjoittavan bloggaaja Eeva Kolun viimeisiä postauksia. Hän lopettaa aktiivisen bloggaamisen tammikuun aikana. Kolu on suosikkini, kuten täällä mainitsinkin.  Tai sitten voit tutustua Kodin Kuvalehden mahtaviin lukijabloggaajiin täällä.

7) Käy eläintarhassa: eli katso Ranuan eläinpuiston blogista, mitä majaville kuuluu.

Tai jos vain haluat ottaa iisisti:

8)Torkuta tomaattitekniikalla.
Oletko jo kuullut kätevästä pomodoro-tekniikasta, joka perustuu töiden tekemiseen 25 minuutin pätkissä? Tekniikan avulla saa paljon tehtyä ja pidettyä taukojakin riittävästi. Mie päiväunien rakastajana tässä pohdin, että miksei tekniikkaa voisi aivan hyvin käyttää torkuttamiseenkin? Tässä linkki ajastimeen.

9) Ole vain: pistä kännykkä äänettömälle, vedä peitto korviin, katso kattoon ja ole hiljaa.

Ihanaa viikonloppua!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram