Kun olin pieni, istuin mökillä pöydän ääressä mummin kanssa ja katselin kesäyötä ikkunasta. Mummi pelasi pasianssia. Radio Nova soi. Yön soittolista alkoi aina tietyn ajan kuluttua alusta. Mambaa ja jotain ulkomaista imelää. Uudelleen ja uudelleen. Ihmettelin sitä. Uudelleen ja uudelleen.

Eilen tein töitä kotona ja kuuntelin Radio Novaa. Jaakko Saariluoma oli Antero Mertarannan vieraana studiossa.

Äsken tulin kotiin oltuani eilisillan, yön ja tämän päivän pois kotoa. Laitoin radion päälle. Jaakko Saariluoma oli Antero Mertarannan vieraana studiossa. Absurdi olo. Mertaranta keskustelee Saariluoman kanssa suomalaisesta tv-viihteestä ja esiintymisestä:
"Koetko sä vaarallisena sen, että sinä ja monet teistä olette kysyttyjä hahmoja. Koetko vaarana sen, että te rupeatte esiintymään vähän joka ohjelmassa?"
"Heheh. Olen sattumalta ollut nyt aika monessa ohjelmassa. Nyt pitää ehkä pitää pieni paasto. Ei liikaa saa naama olla tuolla telkkarissa. Muutenhan siihen kyllästyy. Sitten pitää tulla tänne radioon. Hehe."
"Eikö niin, että kaikessa luovassa työssä uudistuminen on se avainasia", kysyy Mertaranta.
Antero hei. Uusinta on se avainasia.

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 26-vuotias kirjoittaja. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. Blogi on muuttanut vanhaan osoitteeseen, hyppää tästä sinne. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat