Tyttö seisoo väkijoukossa, jota halkovat violetit ja vihreät värivalot. Tyttö miettii, tarttuakko takana seisovan rakkaansa käteen. Ehkä en nyt, ehkä kohta. Ehkä olen nyt yksin. Tyttö keinuu musiikin tahtiin.

Kaunis kiharatukkainen nainen laulaa lavalla.

Tytön vieressä on kolmekymppinen pariskunta. Vaaleatukkainen mies ja tummatukkainen nainen. He ovat iloisia, ihastuneita toisiinsa ja nousuhumalassa. Nainen suutelee miestä.

"Ketään ei  milloinkaan pysty omistaan. Helppo vaan sanoo mut ei niin helppo toteuttaa. Ei todellakaan", laulaa kaunis kiharatukkainen nainen.

"Minä koitan oppia tajuumaan sen, että niin tiukkaa kii susta pitää voi en, etteikö tuuli vois temmata sua mukanaan ja musta kauaksi kauaksi pois kuljettaa."

Tyttö pitää kappaleen sanoista.

Viereinen mies on humaltunut lisää. Hän laittaa tuopin sivuun ja tarttuu naista vyötäröltä.

"Kukaan ei koskaan oo kenenkään oma. Ei todellakaan."

Mies kiertää käsivartensa naisen kaulan ympärille. Ottaa sen pois. Hiplaa naisen niskaa. Suutelee niskaa. Kuiskaa korvaan. Laittaa käden vyötärölle. Vetää naisen kiinni itseensä. Tarttuu lantioon. Nainen tuijottaa lavalle. Mies huutaa lavalle. Mies kääntää naisen kasvot itseensä suudellaakseen. Mies taputtaa. Mies tarttuu naiseen.

Keikka loppuu. Kaunis kiharatukkainen nainen sanoo kiitos tuhannesti. Mies ja nainen häipyvät.

Lainaukset Iisan kappaleesta Kukaan ei oo kenenkään.

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram