Välillä sitä miettii, että miten ihmeessä tästä arjesta selviää. Jo sovituissa on ihan riittävästi painoa, ja kaikki ylimääräinen tuntuu rasitteelta: viivytykseltä, mutkalta ja lisätyöltä. Sitä yrittää olla vain tehokas ja pitää aikataulusta kiinni. Nousee kiire hattuun, niin sanotusti.

Sitten sitä ehkä tajuaa, että se viivytys jota alkuun niin vihasi olikin hauska keskustelu tuttavan kanssa. Mutka olikin rentouttava kävely ja lisätyö olikin hetki, jona keskittyi harjoittelemaan jonkin asian kunnolla.


Aina uudelleen ja uudelleen joudun muistuttamaan itseäni, että en mie voi tietää mitä kaikkea kukin päivä tarjoaa. Suunnittelen toki tiukan aikataulun ja to do-listan, mutta siinäpä ei ole jutun juju, tämän leikin ihanuus.

Kai se juju on, että sitä tuijottaa hetken rauhassa puurolautastaan, puita, mummin sormia jotka siirtelevät palapelin paloja, lokkia, miestä joka pyörittelee ratikassa peukaloitaan hauskassa tahdissa. 


Välillä muistutan itseäni: en mie ole mikhään Obama. En tosiaankaan vastaa kansainvälisestä politiikasta, yritä ratkoa sotia ja vauhdittaa kaupankäyntiä ja pitää jenkkihymyjä valkoisina. Mun harteilla on yksi elämä - tämä omani. En ole Obama. 

Mie olen ihan vain 24-vuotias Helsingissä asuva sisällöntuottaja-kirjoittaja, kämppis, tyttöystävä, tytär, ystävä ja tyttärentytär. 

Ei mun arjessa ole mitään selviämistä. Sen sijaan mun arjessa on upeita ihmisiä, hetkiä, keskusteluja ja naurahduksia. En ole Obama. En ole niin tärkeä. Että ihan rauhassa vaan. Asia kerrallaan. 

 

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram