"Saako tulla hetkeksi juttelemaan? Olet tuollainen eläväinen. Ihan hetken tässä olen, saanko? Noni, olen vähän kännissä mutta lähdin kerrankin ulos. Kotona oli rekvisiittaa, semmosia puuhommia tehen. Olen ajanut rekkaa, matkahommia. Mulla on nyt sydämentahdistin enkä tee niitä rekkahommia enää. Etin naisseuraa ko noissa rekkajutuissa oli vain jätkiä. Haluaisin tutustua naiseen, ihan ystävänä. Tuntemani naiset on laskettavissa yhen käen sormilla. Voisi käydä silloin tällöin syömässä ja vaikka uimassa. Ei tarvi naintia, en mie naintia niin.. tosin joskushan asiat johtaa toiseen. Asun tuolla vähän kauempana. Erosin vuonna 2006. Nyt oon ekan kerran vuoteen ulkona. Kaivoin oikeat tanssikengät esiin, nämä oli ihan pölyyttyneet. Ai asut Helsingissä? Se on vain välimatkaa!"

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 26-vuotias kirjoittaja. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. Blogi on muuttanut vanhaan osoitteeseen, hyppää tästä sinne. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat