"Älä närpi sitä pullaa. Syö nyt kakkua. Äiti leikkasi sulle oman palan lautaselle. Ei saa ahmia. Hei. Älä viitsi pilata meidän kivaa kahvihetkeä. Nyt rauhassa ollaan täällä. Isäkin syö rauhassa.
Jos syö liikaa herkkuja, voi tulla sellaiseksi sumopainijaksi. Muistatko miltä se näyttää? Haluatko tulla sellaiseksi? Hei. Nyt syö rauhassa sitä porkkanakakkua. Sumopainijat on niin isoja ja lihavia, etteivät ne jaksa liikkua tai tehdä mitään. Hei. Istupa rauhassa. Sumopainijat on hitaitakin.  Sulla on nyt se oma pala siinä. No niin."

Kommentit (2)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 26-vuotias kirjoittaja. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. Blogi on muuttanut vanhaan osoitteeseen, hyppää tästä sinne. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat