En tiedä mikä minuun on mennyt: edellinen kirjoitukseni kertoi lokista, ja nyt tämä teksti tässä kertakaikkiaan kertoo etanasta. 

Ehkä olen alkanut huomata, miten siisti tämä maailma on. Etanoineen kaikkineen.

On ehkä hyvä, että täällä on myös niitä jotka vain hitaasti lipuvat asvaltilla.

Me ihmiset yritämme keskustella, ratkaista, ymmärtää, pitää vihapuheen ja provosoida, tuntea intohimoa, selvitä, surra ja pysyä kärryillä. Sote, digitalisaatio, Kokoomuksen puheenjohtaja, Isis, Instagram, terrorismi, työelämä, kehitys ja kiire, EM-jalkapallo, YT-neuvottelut, laihdutus ja lihotus. Rasismi, rusketus ja kustannussäästöt, Snapchat ja juhannusmakkara, mökki sekä kesän kaunein missi. 

Ja sitten on etana, joka vain kaiken keskellä lipuu asvaltilla. Ja on nuori nainen, joka iloitsee, että huomasi sen. Ihan ilman isoa otsikointia tai huomioväriä.

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram