Heräsin päänsärkyyn. Sen siitä saa kun kerjää ennen unta niskahierontaa heilalta! Veri vilkastuu ja päätä voi taas kiertää oikealta vasemmalle, mutta eihän aivot sellaista luksusta kestä. Pillit vaan soimaan: buranaa, buranaa.

Päänsärystä huolimatta päätin metsastää täydellistä aamua ja nauttia aamupalan takapihan ihanalla pikkupöydällä ja tehdä samalla töitä. Raahasin ulos tietokoneen, karjalanpiirakoita ja kahvikupin.

Naapurin rouva ripusti vanhoja, pitsireunaisia lakanoita pyykkinarulle. Aurinko paistoi. Ah.

Aloin tehdä töitä, mutten nähnytkään mitään tietokoneen näytöltä. No. Aloin lukea lehteä. Ulkona alkoi tuulla niin, että lehden sivut villiintyivät. Naapurin rouvan lakanat pysyivät hädin tuskin narulla.

No mitä hittoa, mietin. Heilautin pöytää ja kahvia läikkyi. Ihan sama, totesin ja keräsin kimpsuni ja kampsuni ja menin takaisin sisälle.

Telkkarista tuli Murdochin murhamysteerit eli tämänhetkinen "mummojen aamuohjelma". Siis sarja, jota vain mummot, vapaaherrat ja freelancerit ehtivät katsoa. Se tulee arkisin klo 17.10, ja uusinta on aamuisin klo 10 eli aina silloin, kun "normaalit ihmiset" ovat töissä, ruokakaupassa tai kuskaamassa lapsia uimakouluun. En tosin usko, että se on suuri menetys ihmiskunnalle.

Murdochin murhamysteerit ei ole kovin hääppöinen sarja, mutta minä rakastan sitä (vaikka osa sarjan viehätyksestä ja jännityksestä katosi, kun Murdoch viimeinkin nappasi patologinaisen siveelliseen syleilyynsä. Hohhoijaa.)

Sain tehtyä töitä ja samalla selvisi pari murhaakin. Ihan riittävän hyvä aamu.

Kommentit (2)

Aino Pajukangas
Liittynyt9.9.2015

Hihii, minulle kävi tänä kesänä monesti noin - ei ollut oikein ikinä kunnon säätä tehdä ulkona etätöitä =)
Toivottavasti särky on jo hellittänyt? Minullakin on viime viikkoina ollut toistuvasti niska ja hartiat tooosi kipeät. Buranaa vaan naamaan ja voiteena Voltarenia kipeisiin kohtiin niin avot...

Kirjoitan blogia 13-vuotiaan tyttäreni kanssa: Sulassa sovussa

Blogimme myös somessa:
Facebook Instragram Pinterest YouTube | blogit.fi | Bloglovin

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram