Syksy ja kevät. Siinä vuodenajat, joita ennen niin mielelläni mielessäni hellin. Kesän helteitä vihasin.

Nyt kertakaikkiaan olen rakastunut kesään. 24 vuotta siinä kesti. Sitte iski. Olen ihan pehmeäpäinen.

Rakastan tyttöä, joka istuu puistossa lukemassa kirjaa. Pariskuntaa joka pussailee imelästi bussipysäkillä. Ja miestä, joka ilman paitaa näpyttää tietokonetta penkillä. 

Rakastan mummoja hienoinen hattuineen, vihreää siellä täällä, kukkivia kukkia, ötököistä korviin karkaavaa surinaa, jäätelöaltaan viileyttä, asvalttia, lapsia ilman raskasta toppahaalaria, lintuja, lintukirjaa, ajatusta mökistä, yötä joka viilenee vain nimellisesti.

Rakastan pyöräillä, kävellä ja laulaa ääneen, vaikka joku saattaa kuulla. Kuvittelen rakentavani puutarhan, vaikka asun kerrostalossa. Teen kesäsiivouksen, vaikka en pidä sellaisesta touhusta.

Olen flipannut, höyrähtänyt kesäihmiseksi kerralla. Toivon, ettei tämä ihan heti lopahda.

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram