Kävin vähän asioilla.

Eli menin Verkkokauppa.comiin etsimään ulkoista kovalevyä tietokonettani tukkiville tiedostoille. Kolmen erilaisen myyjän, lukuisten eksymisten ja erinäisten mustien pikkulaatikoiden tarkastelun jälkeen päätin jättää koko kiintolevyn ostamatta, koska se maksoi lähes 80 euroa. Ehkä vanhalle kovalevylle voisi vielä mahtua?

Menin apteekkiin hakemaan estolääkkeitä migreeniin. Kaivopihan Yliopiston apteekki oli täynnä jonottajia ja eriasteisesta ruuhka-ahdistuksesta kärsiviä joulupanikoijia. Yksikin rouva hukkasi kelakorttinsa ja kömpi etsimässä sitä. Toinen etsi irtopuuteria, kolmas sopivaa rasvaputelia.

Mie löysin nurkan takaa glögitarjoilun ja odotin vuoroani tyytyväisenä hörppien glögiä. NO. Selvisi, ettei mitään e-reseptiä ollutkaan, lääkkeiden haku jäi siis toiseen kertaan. Glögi muuten kummasti lievensi kiukkua turhasta reissusta.

Postissakin oli no, sanotaan nyt suoraan, perkeleellinen jono. Ihmiset istuivat ja odottivat paketit sylissään, näyttivät jotenkin lysähtäneiltä. Satuin pääsemään kirjeeni kanssa pikakassalle nopeasti. Minä onnekas.

Silti olin jo hukannut sinne tänne aikaa ja etsinyt vielä vaatteita valmistujaisiinkin, se vasta on vihoviimistä hommaa.
Mutta koko ajan yritin pitää mielessä: ei ole hätää, rauhassa vaan.

Vasta junassa matkalla Pasilaan vähän rauhoituin.

Istuin kolmen somalimiehen vilkkaan keskustelun keskellä. Kun saavuimme Pasilaan, aloin nousta ja vieressäni ollut mies pomppasi ylös antaakseen tilaa. Kiitin ja mies vastasi: "Ole hyvä. Kaikke hyvä sinulle."

Siinä vasta mantra jouluruuhkaan! Kaikkea hyvää sinulle.

Ja jos oikein imeliksi ryhdytään: kaikkea hyvää kaikille. Pian on sentään joulu. 

P.s. Tässä vinkki aamiaiskattaukseen:

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram