Kävin perjantaina kirpparikierroksella etsimässä siistejä vaatteita töihin. Kattilahallin kirppiksellä kävin ensimmäistä kertaa ja ilahduin positiivisesti miten hauskoja pöytiä siellä oli. JA löysin etsimäni vaatteet! Pari paitaa, yksi pitkahihainen, housut.

 

Konepajan Brunolla eksyin taas ihastelemaan "pussukkapöytää", jota pitää Riitta Mänty. Hän myy tsetehtyjä "pussukoita", kasseja ja meikkipusseja. Pyytiboxeja, niinko äiti sanoisi.

Olen aiemminkin ostanut Brunollat pussukoita Riitalta. Eikä ihme: niitä nimittäin piisaa. Riitta kertoi, että hänellä on addiktio käsitöihin. Käsitöiden tekemisestä Riittaa saa laatua elämäänsä.

Entisenä teatteriohjaajana Riitta nauttii käsitöiden luovasta prosessista: materiaalien etsimisestä ja löytämisestä, kankaan valinnasta ja sitten lopulta pussukan tai kassin surauttamisesta valmiiksi. Hyvänä lisänä Riitta saa käsitöitään myymällä rahaa matkustamiseen.

Sen lisäksi, että ostin Riitalta taas kaksi Marimekon kankaista pussukkaa ja kassin, juttelin pitkään hänen kanssaan.
Se hyvä kirppareissa on, että päätyy juttelemaan erilaisten ihmisten kanssa. Riittakin on huikea tyyppi: hänellä on taiteljatausta, ja se näkyy pussukoiden kangasvalinnoissa. Värejä, paljon värejä!

Keskustelu Riitan kanssa muistutti, kuinka tärkeää on tehdä itselleen tärkeitä ja mieleisiä asioita, pieniäkin. Sitä kautta elämänlaatua saa!

 

Kommentit (2)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram