Junassa olijoiden puheissa toistuvat sanat Iso-Britannia, EU, Brexit. Taivas on harmaa, ilma hieman kolea. Muistikirjani kannessa on Astrid Lindgrenin lempeät kasvot. 

Vaikka se ei siltä tunnu, tästä se alkaa: keskikesän juhla. En tosin aio juhlia. Mökillä heilan perheen luona on hyvä ottaa rauhassa. Kuulemma vanhoja naistenlehtiä on pakattu autoon. Repussani on Anna Gavaldan kirja Parempaa elämää. 

Kesä on ehtinyt hämmentävän pitkälle. Katson junaraiteella hyppelevää pikkutyttöä. Hänellä  on pienessä korissaan pehmoleluapina. Kuin Peppi Pitkätossulla Tossavainen.

Nyt viimeistään taitaa olla aika nauttia kesästä, ollaan keskellä kesää.

Ihanaa juhannusta! 

P.s. Jos haluat testata, millainen lavatanssityyppi olet, tee Kodin Kuvalehden sivuille askartelemani testi. Se on elämäni ensimmäinen ja tähän asti ainoa tekemäni nettitesti. Käytin siihen tuhottomasti aikaa työharjoittelussani: tutkin myös lavatanssien historiaa ja piirsin kuvitukset. Ehkä jopa vähän hellyttävän  ja naurettavan paljon aikaa. Siksi muistelen sitä lämmöllä joka juhannus. 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram