Neljä vuotta sitten en ollut ihan varma oonko tullut oikeaan kouluun, ko astelin kiviseen ja jylhään helsinkiläiseen Haaga-Helian ammattikorkeakouluun. No äsken me skoolattiin yhessä opettajien ja opiskelijoiden kanssa koulun ekalle oikealle nettiradiolle ja tajusin, että kyllä mie taisin tulla oikeaan paikkaan. Haaga-Helia on ollut upee paikka tehä vaikka ja mitä. RADIOTAKIN!

Mie rakastan radiota. Kuuntelin aina pienenä yöradiota yhdessä äidin kanssa ja siitä lähtien radionkuuntelu on tuntunut turvalliselta, hauskalta ja rentouttavalta.

Silloin tällöin radionkuuntelu valtaa arkeni, välillä se hetkeksi unohtuu ja sitten taas, volyymiä volyymiä! Lempiradioni on Yle Puhe, mutta viime viikonloppuna huilatessa innostuin kuuntelemaan klassista musiikkia radiosta.

Siistiä, että juuri ennen valmistumista saankin olla kuuntelijan sijaan tekijä.

Nimittäin: huomisesta alkaen mie pääsen puikkoihin tuottajana ja keskiviikkoryhmä saa kokeilla siipiään taajuuksilla. Saan tehdä radiota kolmena keskiviikkona klo 16-19 ihan mahtavien tyyppien kanssa: kiitos Päivi, Eemeli, Miikka ja Riikka! Ihan supersuper siistiä!!

Tuimaradiota voi kuunnella kolmena arkipäivänä seuraavat kolme viikkoa: tänään eli NYT, huomenna ja torstaina. Radioon pääset tästä.

Lyssna på! Jag är jätte jätte lycklig!

p.s. Mie tulen itse radiokeskiviikkoina tarvitsemaan hyvää äänenavausta. Tässä vinkiksi video, miten äänen saa auki!

Kuva: Improvisaatioryhmä Lonkka

Kommentit (1)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram