Jos kevät paljastaa pölyt ja tahrat, niin kyllä kevätsiivous paljastaa vielä epämiellyttävämpiä totuuksia. 

Huomasin tuossa, että:

Meillä on neljä juustohöylää. 

Omistan ainakin tuhat hiuspinniä. 

Olen rahaton, koska kaikki kolikkoni ajelehtivat siellä täällä. 

Minulla on ainakin viisi terotinta. 

Omistan kolme pientä suomi-ruotsi-sanakirjaa. 

Soittimia on yhden yhtyeen verran. Kaksi ukulelea, kitara, rytmimuna.... Itsehän en soita niistä kuin rytmimunaa, hiprakassa joskus. 

Minkä tavaran lukumäärästä sie olet yllättynyt? Kommentoi alle! Jakakaamme omat tavarahamsteri-häpeämme. 

P.s. Snapchatista voi katsoa lisää kevätsiivousfiiliksiä. (@sandravalo) 

Kommentit (11)

Mimmu

Torkkupeittoja, tumppuja, pipoja ja kahvinkeittimiä on kertynyt vähän liikaa kahden ihmisen talouteen... Torkkupeittoja on löytynyt vähintään 15 tähän mennessä.

Hamsterien sukua

Kymmenisen kakkuvuokaa, joista paria käytän noin kerran vuodessa. Viitisenkymmentä pikkulusikkaa. 5 mattoveistä. Asun yksin, joten voisin ehkä luopua parista kakkuvuoasta :)

Vierailija

No jaa. Minula on parisataa kynää ja tusinat sakset. Ne kaikki ovat tarpeellisia, jotta kämppä saavuttaa saturaation, jossa kyniä ja saksia ei tarvitse enää etsiä, vaan sellainen löytyy aina. Jos niitä olisi liian vähän, ne olisivat aina hukassa.

Eli ei, minulla ei juurikaan ole turhaa tavaraa. Mm. syviä lautasia tai maljakkoja minulla ei ole ollenkaan.

Rättimuija

Pyyhkeitä. Yksi ikeakassillinen odottaa pesua, yksi tusina roikkuu kylppärin naulassa (mikä niistä oli minun, en tiedä), kaksi tusinaa on kahdessa eri vaatekaapissa. Jokainen on yksilö, yhtään sävy sävyyn settiä ei ole.

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram