Olen luonut Spotify-soittolistan, jossa on muutamia syksyn teksteissä piipahtaneita ihania kappaleita sekä lempilaulujani. Lisäksi sinne tulee jatkossa biisejä, joita siteeraan teksteissä.

Ja koska joulu on ovella, soittolistassa heti Milla Rumin ihanan Tässä olen minä -kappaleen jälkeen on myös Pukinpunaisen biisejä! Pukinpunainen on joulumusikaali, jota esitettiin Rovaniemen teatterissa jouluina 2000-2002. Joulupukkina nähtiin Matti Esko, rekkamies.
Ruinasin äitiä ostamaan esityksen soundtrackin. Kannatti. Olen kuunnellut levyä joka ikinen joulu sen jälkeen ja minulle joulu ei tule ilman sitä.

Hyvään päähän -soittolistaa pääset kuuntelemaan tästä.
Kuullaan!

Kommentit (1)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram