Yhtäkkiä se tuli: kevyt ja virkeä olo.

Tammikuu ja helmikuun alku kului katse maassa tarpoen, siivoten, järjestellen, ikävöiden heilaa, sairastaen ja köllötellen sängyssä. Anteeksi jos oli aneemista meininkiä täällä blogissakin. Toki oli muutama ihanakin tilanne, kuten tämä.

Viime viikolla sitten vasta oikeasti tein kuten piti: lepäsin. Nukuin, nukuin ja nukuin. Tein hauskoja kirjoitusharjoituksia tästä kirjasta  ja kiertelin kaduilla. Valokuvasin. Näin myös kuukauden tauon jälkeen poikaystävääni, jonka kanssa on käynnissä viiden kuukauden kaukosuhde.
Mutta eniten teki ihmeitä se, että annoin olla. Luovutin, lopetin pinnistelyn ja olin vain.

Eilen kävin uravalmennuksessa Respassa, järjestäydyin eli pistin kalenterin kuntoon sekä kävin hyvän ystäväni kanssa lounaalla.

Ystäväni tekee töitä lasten motoriikkaa kehittävien huonekalujen, bOblesien parissa. Piipahdin hänen peesissään Designmuseoon, jossa oli alkamassa Oi mutsi mutsi -blogin sekä Isyyspakkaus-blogin yhteinen bObles-lukijailta, "Tumpling Time." Pian huomasin auttelevani illan järjestelyissä: etsin rättejä, joilla voisi pyyhkiä bOblesit ja mallasin niitä ystäväni kanssa hienoon järjestykseen.

Ja... sinne tielle mie sitte jäin. Kuokkavieraaksi. Lukijaillan kunniavieraat eli lapset olivat niin hurmaavia. (Nimim. ilmeisen vauvakuumeinen kuokkavieras-bloggaaja)

Lapsia ei tarvinnut juuri innostaa bOblesien kimppuun. Oikeastaanhan lapsia ei juuri tarvinnut innostaa ylipäätään: yksikin poika pyöri ja pyöri vain ympäri, ja ihmetteli sitten miksi päässä on niin outo olo. Olisittepa nähneet sen ilmeen!

Johan loppu se aneeminen meininki: yhden viikon levon ja yhen illan leikkimisen jälkeen pää pursuaa ideoita ja iloa.
 

Lasten ja vanhempien lähdettyä, ennen loppusiivousta oli hyvä vielä vähän harjoitella arjen tasapainoilua:

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram