Naapurustomme on täyttynyt mustarastaista - kevät on siis tullut, oikeasti!

Mustarastaiden laulellessa minä kirjoitan tätä sohvalla maaten ja ajatellen: kohta, ihan kohta, nousen ylös. 

Viikko on ollut pitkä, jännittävyydessään uuvuttava ja ennen kaikkea iloinen: SAIN TÖITÄ! 

Olen nyt pari päivää ollut hienon, ison yrityksen sisällöntuottaja. Eli tavallaan kirjoitan tilauksesta, ja kehitän sisältöä paremmaksi parhaani mukaan. Töissä työkaverit ja esimieheni ovat älykkäitä, taitavia ja hauskoja - eli sellaisia, joilta on helppo oppia asioita.

Muutenkin kaikki on mallillaan. Aloitan huhtikuussa Uusi Rovaniemi -lehden kolumnistina. Oikeastaan palaan pestiin: kirjoitin Uuteen Rovaniemeen kolumneja 2006-2010.

Lisäksi, pienenä ilona: sain vehnänsiemenistä rairuohon kasvamaan. Kun näin pienet pätkät vihreää, tulin huutaneeksi kotona:
"Jess!!!! Mie tein sen. En olekaan paska tyttöystävä!"

Selvennykseksi: olin minuuttia aikaisemmin saanut tiedon, että syntymäpäiväkirje poikaystävälleni oli tullut perille Amsterdamiin. Vihdoin, viikon myöhässä.

Selvennykseksi myös: olin hehkuttanut poikaystävälleni, että kun hän tulee Helsinkiin pääsiäislomalla, odottaa täällä upeat pääsiäisruohot.

No, en olekaan niin taitava viherpeukalo kuin rehvakkaasti lupailin ja länttäilin liikaa siemeniä päällekkäin. Jotain ruohoa on silti kasvanut! Skool! 

Sentään ruohot pinnistelivät kohti valoa, vaikka postin kanssa epäonnistuin.

Nyt nousen. 

Ihanaa pääsiäistä jo tässä vaiheessa!

Kommentit (1)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram