Tutustuin verkossa 
Helsingin Tyttöjen Taloon, joka tarjoaa kohtaamispaikan sekä tukea 10 - 28 -vuotiaille tytöille ja nuorille naisille. Verkkosivuilla on chat, jossa kysymyksiin vastaa Katri. Esittelyssään Katri kertoo ensin ammatillisesta osaamisestaan, kunnes päättää esittelynsä näin: 
"Lempiruoka: Mummin tekemät lihapullat
Harrastukset: Zumba, lukeminen, hömppäsarjat telkusta
Haaveet: Asua niin isossa talossa että sinne mahtuisi Novascotiannoutaja jonka nimeksi tulisi Nestori (Nessu) ja matkustaa vapaaehtoistöihin Etelä-Afrikkaan orpojen eläinten pariin
Mistä pidän: Lauantaiaamuista, keväästä, nauruhepuleista ja nojatuoliin käpertymisestä hyvän kirjan kanssa
Mistä en pidä: Kiusaamisesta, hyttysistä ja muista ötököistä, kiireestä ja siivoamisesta"

Suuni loksahti auki. Hurmaavaa! Tajusin yhtäkkiä, että ihminen voi esitellä itsensä juurikin noin: yksityiskohdilla, jotka eivät liity mitenkään työhön tai saavutuksiin. Se riittää aivan hyvin. "Mummin tekemät lihapullat" jää mieleen paremmin kuin Katrin titteli.
Pienet, tarpeettomilta tuntuvat yksityiskohdat tekevät ihmisestä kiinnostavan.

Kun olin ystäväni kanssa syömässä nepalilaisessa ravintolassa ja pauhasin hänelle Tyttöjen talon Katrista, ystäväni tokaisi: "Niin. Sun elämästä puuttuu se Katri."

En ole hetkeen miettinyt, mikä on lempiruokani tai mistä en pidä.  En ole hetkeen sallinut itseni hurahtaa hömppäsarjoihin tai haaveillut hulluuksia tai mahdollisia. En ole hetkeen täyttänyt ystäväkirjaa.

Oma Katrini on kateissa. Katri kiltti, tule takaisin.

Lempiruoka:
Harrastukset:
Haaveet:
Mistä pidän:
Mistä en pidä:

Kommentit (2)

Heippa Sandra! Kiitos aivan ihanasta tekstistä, oeln sen ansiosta hymyillyt koko päivän :) Ja kiitos sinun, lisäsin tuonne meidän sivulle vielä "missä olen hyvä" -kohdan, koska me kehutaan itseämme ihan liian harvoin ja vähän. Olen sitä mieltä että olet juuri tänään ansainnut jotakin ekstraihanaa itsellesi, ja huomenna myös, joten pidä itsestäsi huoli tee jotakin hullua :) Halauksin, e-Talon Katri :)

Oho, nyt vasta näin kommenttisi. Hauskaa, että löysit tekstin ja että se toi sulle iloa! Huippu juttu. "Missä olen hyvä" on mainio lisäys.
Kiitos viestistä, ihanaa kesää! Nyt hulluttelemaan.
t.Sandra

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 26-vuotias kirjoittaja. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. Blogi on muuttanut vanhaan osoitteeseen, hyppää tästä sinne. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat