Tänään olin jo puoli kolmeen mennessä ehtinyt käydä läpi lähes kaikki ikävaiheet käyttäytymisessäni.
Nukuin puoleen päivään kuin mikäkin teini, mutta aikuismaisesti totesin tarvinneeni lepoa. Luin Kevätpörriäistä ja olin kateellinen että Peppi vitosluokalta osaa kirjoittaa niin hyvin. Lähdin kouluun ja totesin siellä, että minulta puuttuu enää 27 opintopistettä tullakseni toimittajaksi.
Sähkömyyjä soitti ja pyydettyäni häneltä tarjousta soitin toiseen firmaan ja pyysin heiltäkin tarjousta. Aikuismaista!
Soitin äidille ja hän totesi opintopisteisiin että kappas saat tosiaan ammatin! Aloimme jutella verovähennyksistä ja lapsellisesti tulistuin heti äitin neuvoihin. Huusin kadulla: "EI! KO MIKÄ LAPPU MUN PITTÄÄ SITTE LÄHETTÄÄ VEROTOIMISTOON? Ei. Niin. NO sitä mie tarkoitin!" Iltapäivällä tulin kotiin ja totesin olevani riittävän vanha ja tarpeeksi taapero ottaakseni päiväunet. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 26-vuotias kirjoittaja. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. Blogi on muuttanut vanhaan osoitteeseen, hyppää tästä sinne. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat