Kerroinkin tuossa saaneeni töitä ja olevani vähän sippi. 

Sen lisäksi mie oon kyllä ollut ylikierroksilla. Siitä sippiydestä huolimatta olen herännyt viime viikolla aina ennen kelloa tukka pystyssä ja silmäpussit roikkuen. Ihan kuin ottelisin varmuuden vuoksi varaslähtöjä. Ylikierroksilla olo oikein yllyttää väsymystä ja väsymys ylikierroksilla oloa. Väsyneen akan kehä.

Ei ihme, että lauantain improkisoissa raati antoi ryhmällemme palautetta: "Te ootte hyviä, ni nyt vaan RAUHAA." Se kirpaisi, koska tiesin asian itsekin: olin esiintynyt hätäisesti, pinnistänyt energiaa itsestäni niin maan perkeleesti. Palaute oli siis aiheellinen.

Kun sunnuntaina istuin bussissa Turkuun ja avasin Trendi-lehden, luki ekalla näkemälläni sivulla: "Rauha." 

Nauratti ja kiivastutti: no mitä himpskattia, en mie itte haluais heräillä enne kelloa ja hötkyillä koko ajan. Nauratti myös se, että kun itsellä arjessa jokin mättää, tulee siitä heti seuraavassa kulmassa muistutus. 

Onneksi on ollut ihania hetkiä, joissa olen ollut läsnä ja vähän rauhassakin: matkalla Karkkilaan, Karkkilassa kyläillessä, Turun pikareissulla, töissä tehdessä uusia juttuja. 

Ja äsken nyt aamulla, kun makasin kämppikseni sängyn päädyssä ja hän laittoi soimaan lempikappaleeni Mr. Bojangles

Herra Hakkaraismainen aamuöinen elämä yrittää kaivaa kuoppaa arkeeni, mutta eilen nukuin jo kelloon saakka, samoin tänään. Rauha. Tervetuloa, saa tulla! 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram