Terveisiä Helsinkiin!
Täällä äitin luona Rovaniemellä on nyt visiteerannu useampi Lampun perheestä, ko oli äitin kuuskymppiset. Mummikin on vielä täällä.

Oltiin vissiin sovittu, että puol kahen maissa mummi tulee äitin luo ja syödään lohikeittoa. Klo 11 maissa mie ja äiti heräiltiin ovikelloon. Mummi seisoi lumisena oven takana.

Äiti ihmetteli, että paljonko se kello jo on.

Mummi tokas: "En minä tiiä paljon kello on, mutta minä tulin nyt!"

Tiedoksi Etelän vetelille, että näin ne kyläilyt hoidetaan Lapissa!

Kommentit (2)

Minja
Liittynyt12.8.2015

Juuri näin! Meillä tuli miehen puolen suku(!) lapsemme ristiäisiin tuntia ennen h-hetkeä. Siinä sitten juoksentelin suihkunraikkaana vauva kainalossa, fööni toisessa ja kastemalja toisessa kädessä edestakaisin, kun isomummonkumminkaimat jo odottelivat kahvipöytään pääsyä... Raivostuttavaa, mutta aivan huippua silti! Uskaltaisipa itsekin, niin ei tarviis kiertää korttelirallia tai hytistä talvipakkasella naapurirapun edustalla odotellessa sovittua aikaa. Tai osaisipa sitä joskus olla perillä juuri sopivasti, eikä aina aikaisessa tai myöhässä... 

Sandra Lamppu
Liittynyt10.9.2015

Mahtavaa Minja! Ihana että sie silti jaksoit häärätä ko mummut ja kaimat toi pikkupainetta juhlaan.
Mulla on tapana laittaa juhlien eka vieras imuroimaan! :D Eipä tule toiste ajoissa, ellei ole auttamiseen kallellaan :)

No sanopa muuta: osaispa vaan pölähtää just oikeaan aikaan!

Oma blogini: Hyvään päähän
Seuraa minua Facebookissa & Instagramissa.
 

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram