Piipahdin pari viikkoa sitten ex tempore Hauskafe-nimiseen kahvilaan. Sisällä oli lämmin ja rennon tuntuinen meininki, joten en malttanut olla pysähtymättä.

Ovella yksi perustajista, Jan Franko kertoi, että Hauskafe on pop up-kahvila, joka on pistetty pystyyn muutamassa hassussa päivässä. Ja kahvila on Lasipalatsilla vain 12.12. asti. ! Kipin kapin kahville siis. 

Hauskafen takana ovat Janin lisäksi Alexandra Uzunova & Velimir Elezovic. Hauskat turkoosit pöydät ja hengailunurkkauksen on rakentanut heidän ystävänsä Artur. En ole aiemmin tajunnut, miten hauskalta näyttää kun puisesta huonekalusta jätetäänkin maalaamatta osa. Tummanvihreä ja puu ovat erittäin hyvä yhdistelmä! 

Kahvilassa käynnistä voi maksaa itse tiskiltä ottamiensa juomiensa ja syömiensä tuotteiden mukaan tai siellä viettämänsä ajan mukaan. Hauskafessa voi siis työskennellä tai hengailla vaikka koko päivän.

Kahvilassa on pelinurkkaus, vuokrattava kokoustila, lautapelejä, kirjoja ja niin edelleen. Toki siellä voi vain istua ja kirjoittaa joulupukille. Minun viestiini joulupukille tuli: Toivon ihmisille lämpöä ja välittämistä. Ja lisää tällaista yllättävää kaupunkikulttuuria!

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram