Mulla on monta työtä ja monta eri pysähdyspaikkaa arjessa. Kuljen koko ajan painavan repun kanssa ko mikäkin reissu-iita. Äsken alkoi ärsyttää että repussa on kyllä deodorantti, lehtiä, tietokone, pikkuhousuja ja monia eri muistikirjoja, muttei yhtä just tärkeää muistikirjaa, jota tarviin 15.30. Sitten mun vieressä oleva nainen saa HSL:n tarkastajalta sakot miehensä matkakortilla matkustamisesta, kun nainen samaan aikaan soittaa vakuutukseen hampaidensa halkeamisesta. Vakuutusvirkailija langan toisessa päässä siis kuulee kun nainen saa sakot. Sakkojen ja vakuutuspuhelun jälkeen nainen soittaa puhelun: "Tuukko ulos tupakalle 5 minuutin päästä ? Kiva. Joo. Tuu." Mua säälittää ja samalla mie funtsin että ihailtava viilipytty tuo nainen! Mie oisin jo rääkyny pitkin poikin ratikan lattialla puolikkailla hampailla.

Ja mietin että onhan mulla aika jees tää elämä ja reppu, jossa itse asiassa on myös soppari, jonka mukaan blogini siirtyy Kodin Kuvalehden nettisivuille viimeistään lokakuussa. Että jos on joskus muistikirja väärässä paikassa, ni blogi ainakin on oikeassa paikassa.

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 26-vuotias kirjoittaja. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. Blogi on muuttanut vanhaan osoitteeseen, hyppää tästä sinne. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat