Päätin tehdä pikareissun Rovaniemelle, jos sitä nyt pikareissuksi voi sanoa: junamatka yhteen suuntaan kestää vähän vajaa 13 tuntia. 

Mutta on tämä sen arvoista.

Viikonlopun aikana näen vähän äitiäni, ystävääni ja kummitätiäni. Saunon, otan rennosti. 

Ja ehdinpä mie tuossa nopeasti jo käydä kirjastossa katsomassa Annikki Kariniemestä kertovan valokuvanäyttelyn, kaupungintalolla kuuntelemassa paneelia ja Rovaniemen teatteriss​a. (Hieno Iso kiltti jätti sai ensi-iltansa päiväesityksellä, joka ikävä kyllä keskeytyi teknisen vian vuoksi.)  


Kaduilla on niin tyhjää ja ilma kirkasta, että täällä tulee heti jotenkin rauhallinen olo. Siksi hätänen reissukin Rolloon tekee hyvää. 

​​

Ylipäätään olen yrittänyt opetella, että lyhyetkin hetket ovat tärkeitä ja nautittavia. Ei kaiken tärkeän tarvitse olla pitkäkestoista tai suurta. Ei kaikilla reissuilla tarvitse ehtiä KAIKKEA. Siinä paremman matkailun resepti.

Kun käy vain nopeasti vaikkapa Rovaniemellä, on otettava kaikki irti siitä vähästä ajasta mitä on - karsimalla osa jutuista vaativalta to do -listalta. 

 Ei auta säntäillä sinne tänne. (Vaikka juu, kyllä miekin kävin tänään jo vaikka missä, mutta täällä se onkin niin helppoa!) 

Äsken pistin tulet takkaan. Nyt aion nauttia vain tästä. 


Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram