Tästä se alkaa. Tervetuloa lukemaan blogiani, jonka juuret ovat Facebookissa. Olen kirjoittanut sinne muutaman vuoden ajan päivityksiä, joilla olen halunnut haastaa itseäni paremmaksi kirjoittajaksi. Mainoksiin ja silppuiseen etusivuun kyllästyneenä kirjoitan tekstini jatkossa tänne.

Opiskelen journalismia, mutta Hyvään päähän -blogissani haluan olla enemmän kirjoittaja kuin toimittaja. "Älä ole aina niin varovainen", sanoi äiti kerran minulle.
Toimittajana olen huolellinen ja perusteellinen arkajalka. Hyvään päähän on paikka hulluttelulle! Täällä en ole niin varovainen. Aion värittää, keksiä ja pelätä vähemmän.
Pelkään vauhtia. Siksi ylitin itseni, kun hyppäsin kauniin Onerva-nimisen vespan kyytiin.
Ja hyvinhän se meni: olin onnellinen Onervan kyydissä.
Älä ole aina niin varovainen! 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 26-vuotias kirjoittaja. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. Blogi on muuttanut vanhaan osoitteeseen, hyppää tästä sinne. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat