Ystäväni houkutteli minut tänä helluntaina suppailemaan Töölönlahdelle Hakuna Matata SUP Rentalin laudoilla.  Suppailu on siis melomista seisoen (Stand Up Paddling). 
Sain vakuuden: "kukaan ei ole ikinä tipahtanut laudalta" ja lähdin iloisesti, jalat tutisten kokeilemaan. Tipahdin laudalta 10 minuutin jälkeen, kun keskittymiseni herpaantui hetkeksi. Ylhäällä, Sinisen Huvilan kahvilan asiakkaat tuijottivat, kun yritin kammeta itseni takaisin laudalle.

Sen ensimmäisen tipahduksen jälkeen en suinkaan malttanut mennä lämmittelemään rantaan. Piti jatkaa suppailua, vaikka olin litimärkä, hitto vie. Paluumatkalla rantaan putosin veteen taas ja huusin ystävälle: "Vittu mie uin." Ja niin uin vaatteet päällä hitaasti, mutta varmasti. Kylmä horkka iski vasta kotimatkalla. 

Enpä ole ennen tipahtanut Töölönlahteen. Ensin nolotti, sitten nauratti ja lopulta tuli oikeastaan aika nasta olo. Pitää horjuuttaa itseään useammin kylmään veteen, jos siitä saa niin hyvät naurut. 

Helluntaisanonta uuteen uskoon:
 Jos ei horjumista helluntaina, ei hauskaa koko kesänä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 26-vuotias kirjoittaja. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. Blogi on muuttanut vanhaan osoitteeseen, hyppää tästä sinne. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat