Arki on mennyt vähän liiankin etukenossa ja hiki ottalla. Niinpä päätin alkaa listata Etukenoja joka viikon sijaan kerran kuussa. [Ja tarvittaessa useammin]

Toukokuun etukenot: pieniä, suuria suruja

1) IHANA HAASTATTELU: "Pitää uskoa omaan unelmaan!"
Ylen Aamu-TV:n
haastattelussa nähtiin 50 vuotta täyttävä Marco Bjurström. Itkin aamukahviini, sillä harvoin kukaan on telkkarissa niin auki ja aidosti liikuttunut.

2) HYVÄ NÄYTELMÄ: Tärkeintä on olla tavallinen
Jos joskus tuntuu, että tärkein tehtäväsi elämässä on ollut kasvaa pieneksi, huomaamattomaksi ja samanlaiseksi kuin muut, niin nauttinet Q-teatterin hittiesityksestä Tavallisuuden aave.
P.s. Kärky peruutupaikkoja soittamalla lipputoimistoon!

3) UUSI  MUSEO: Rikkinäisiä sydämiä
Senaatintorin kupeeseen on avattu uusi Helsingin kaupunginmuseo. Heti alkajaisiksi siellä voi itkeskellä sydänsuruja näyttelyssä Museum of broken relationships. Vapaa pääsy! 

 

4) HERKKÄ MENOVINKKI: Rakkaus jota ei ollut

Ylioppilasteatterilla voi tänä lauantaina herkistyä miettimään, millaisen rakkauselämä haluaisi tai olisi halunnut. Lue Nyt.fi sivuilta lisää Toteutumattomien rakkauksien illasta. 

5) VAIKUTTAVA TANSSI: Liikekannalla

Jos yllätyin Marco Bjurströmin itkusta aamu-tv:ssä, niin vastapa mie yllätyin, kun Euroviisujen semifinaalissa esitettiin huikean koskettava tanssinumero pakolaisuudesta. Siis Euroviisuissa! Katso tanssi kohdasta 1h 45 min.

Ihanaa toukokuuta! 

Kommentit (2)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram