Huh, touhuan tällä hetkellä kuin mikäkin mestaritonttu. Kiire ja ahistus, mutta samalla kiitollinen olo: on hurjaa miten hienoja asioita saan tehdä. Ja mikä parasta: mun viikossa on pari isoakin isompaa teemaa, joiden ympärille työni ja opiskeluhommani kietoutuvat.

Rakkaus

Kirjoitan parhaillaan valmiiksi lemmikkiaiheista juttua ja on ollut häkellyttävää, miten haastateltavani ovat saaneet vilpitöntä rakkautta ja välittämistä lemmikeiltään. Osaisimmepa me ihmiset olla useammin kuin eläimet.
Kävin eilen katsomassa ystävää, joka voi huonosti ja juuri äsken sain suruviestin kotikaupungistani.
Kouraisevia hetkiä ja uutisia. Tällä viikolla, vaikka kuinka onkin kiire, mielessäni on vähän väliä välittäminen ja niin, no: rakkaus.

Unelmat

Keskiviikkona pidämme koulukaverini Miikan kanssa Radio Tuimassa teematunnin klo 18. Aiheenamme on unelmat ja unelmointi. Vinkkaa ihmeessä, jos tiedät jotain yllättävää tai jännää unelmoinnista. Tai laita viestiä, jos haluat paljastaa oman unelmasi: sandra.lamppu@gmail.com

Radio Tuimaa voi kuunnella ti, ke & to klo 16-19  tästä.

Itsenäisyys ja ilo

Torstaina koittaa ylipormestarin itsenäisyysjuhla neljäsluokkalaisille. Juhlasta tehdään lähetys nettiin. Toimin lähetyksessä kommentaattorina luurit korvissa ja saan samalla nauttia tuhansien neljäsluokkalaisten ilosta. Kuulemma oppilaiden äänet kaikuvat Finlandia-talossa korvia huumaavasti. Nyt juontolaput ojennukseen ilonkiljuntaa odotellessa.

Samalla vietän viimeisiä päiviä koululla. Pipo päässä viuhon koulun käytävillä ja vilkutan ikkunasta Pasilan tornille. Hämmentynyt olo, kuten kuvasta näkkee:

 

Lopuksi jouluvinkki: Kodin Kuvalehden joulukalenteri on startannut! Lisäksi bongasin tänään Facebookista Leikki 2.0:n joulukalenterin, joka on ehkä paras joulukalenteri, jonka olen nähnyt! Tsekkaa Leikki 2.0 Facebookista, kuvakaappaus sieltä:

 

 

Mitä teemoja sinun viikossasi on? Kommentoi alle!
Ihanaa viikkoa!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram