Herranjestas viikot hurahtaa.
Tänään sunnuntaina havahduin siihen, etten totta tosiaan ole julkaissut viikon etukenoja. "Mitä, onko niistä edellisistä jo viikko!" Tässä, kalkkiviivoilla, olkaat hyvät:

Viikon etukenot (vko 11) - Pihoja, valokuvia ja pokkavia naisia

1) UUSI HARRASTUS: Sisäpihabongailu

Opin ystävältäni Elsalta tällä viikolla, että parasta on hipsiä vanhojen kerrostalojen sisäpihoille ihmettelemään miljöötä. Suosittelen! En sitten tiedä kuinka suositeltavaa tai laillista on mennä luvatta toisten pihoille, mutta jos haluat seikkailua ja jännitystä elämää, niin pujahda portista! Tuletpa treenaanneeksi tärkeintä lihasta nimeltä pokka.

2) EDELLÄKÄVIJÄ: seitsemän lapsen yksinhuoltaja, näytelmäkirjailija, kauppias ja vaikuttaja

Tässä on aika kiva tiivistys siitä, miksi Minna Canth oli huikea nainen. Hyvää tasa-arvon päivää myöhässä!

3) PUHE: "Moottoriturpa täällä"

Rakastin Mari Rantasilaa jo pienenä: olin löytänyt äitini hyllystä Rantasilan Vain rakkaus -cd-levyn ja kuuntelin sen puhki. Kuuntelin etenkin kappaleita Vain rakkaus, Penkki, puu ja puistotie & Sulle silmäni annan, jotka löydät Hyvään päähän -soittolistalta.

Rantasilan puhe Jussi-gaalassa on mahtavan räväkkä! Jos joskus mietit, että no kehtaisko sitä, niin katso Rantasilan puhe ja anna mennä.

4) TV-SARJA: Voimaa valokuvista

Miina Savolaisen kehittämä voimauttavan valokuvan menetelmä on tullut tutuksi Maailman ihanin tyttö -näyttelystä ja kirjasta. Valokuvan voimaa -ohjelmassa Savolainen ohjaa ihmisiä parantamaan perhesuhteitaan valokuvaamalla. Ja ihanasti ohjaakin: empatialla, tarkkanäköisesti ja suorasti. Katso koskettava ja rehellinen ohjelma Areenasta, josta se onneksi vielä löytyy.

Kommentit (0)

Seuraa 

Sandra Lamppu on Helsingissä asuva 24-vuotias kirjoittaja ja teatterityöläinen. Blogissa sukelletaan viehättäviin sattumiin, juostaan ratikkaan ja tuijotetaan sorsia. Kirjoittajalle tärkeintä on muistaa äitinsä sanat: "Älä ole aina niin varovainen." Siksi hän tekee välillä mitä lystää ja keksii tarinoita myös päästään. 

Seuraa bloggaajaa Facebookissa tai Instagramissa! Voit myös kuunnella Hyvään päähän -soittolistaa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin. Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

 

Blogiarkisto

2016
2015

Kategoriat

Instagram