Helmikuun Ottobre woman 2/18 -lehti tarjoaa katsauksen menneisyyteen julkaisten 19 modernisoitua kaavaa. Pääkirjoituksen mukaan aikamatka alkaa 40-luvulta jatkuen aina 60-luvulle. Kaavamallisto on saanut vaikutteita sodan jälkeisestä naisellisesta siluetista ja Twiggyn tyttömäisestä tyylistä. Esittelyteksteissä vilahtelevat sanat merimiestyyli, raion, Carnaby Street, Mary Quant, Twiggy ja Mod. 

 

Lähes kaikki malliston kaavat kahta lukuunottamatta on sarjottu kokoihin 34-52. Jokaisesta mallista löytyy myös koko 34, mikä ilahduttanee pieniä kokoja käyttäviä. Mitään tämän kesän suurimmista trendeistä lehdestä ei löydä, mutta retromuodin ystäville lehdestä löytää monta kivaa kokeiltavaa kaavaa.

Mikä vaikutelma lehdestä sinulle välittyi? Entä mikä on sinun suosikkisi? Kaikki lehden mallit voi katsoa osoitteesta https://www.ottobredesign.com/

 

 

 

 

Kommentit (5)

Talvi

Itse tykkäsin eniten juuri tuosta Twiggystä inspiroituneesta viskoosimekosta, tosin lisäisin siihen vielä vyötärölle solmimisnauhan. Ja varmasti testiin menee capripituiset leggarit (joita ei näissä kuvissa näkynyt), ilman hameosuutta. :)

Vierailija

Omat visuaaliset intressit suuntautuvat 50-luvulle, joten  edellä hehkutettu Twiggy ei tehnyt niin suurta vaikutusta, mutta punavalkoinen raitapaita ja seilorihousut herättivät mielenkiintoa. Ja se, että näistä tosiaankin löytyy myös koko 34. Kiitos sinulle kun vinkkasit lehdestä. Veikkaanpa, että seuraavalla kauppareissulla tarttuu lehtipisteestä mukaan uusia kaavoja kevääksi.

Ideoiblogi
Liittynyt10.11.2016

Raitapaita on klassinen ja hyvä valinta :) 

Mukava jos pystyin olemaan avuksi ja kiitos kun pysähdyit kommentoimaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kaikesta käsityöstä innostuva kolmekymppinen kirjoittaa projekteistaan ja elämästä siinä ympärillä. Ydinosaamiseni on ompelussa, mutta käsistä eivät myöskään putoile puikot eikä koukut. Haluan oppia mahdollisimman paljon ja innostun uusista asioista välillä flowtilaankin asti. 

Yhteydenotot sähköpostiin sinisentalonneiti@gmail.com

Blogiarkisto

Instagram