Tyttäreni täyttää 16-vuotta. Hän pyysi minulta terveellistä kakkua syntymäpäivän aamuksi. Tovin sain miettiä, koska tyttö ei syö lainkaan suklaata. Gluteeniton suklaakakku on helppo ja herkullinen, aina. 

Tein hänelle vesimelonikakun. Tämäkin resepti on varmasti gluteeniton. Leikkasin vesimelonista lieriön, kuorrutin "kakun" vaniljarahkan ja kermavaahdon seoksella. Sivut koristelin paahdetuilla mantelilastuilla ja koristelin kakun marjoilla. Siitä tuli kaunis. 

Vaniljarahka-kerrmavaahtoseos:

1 prk Valion Eila vaniljarahkaa

2 dl kermaa kovaksi vatkattuna

1 tl vaniljasokeria 

 

Sekoita rahka ja kermavaahto sekä vaniljasokeri. Kuorruta kakku. Koristele haluamallasi tavalla. 

 

 

 

 

Kommentit (0)