Keijunpölyä mekon helmassa.....

Aurinko paistaa ulkona ja lampaat on pihamaalla ihan omin nokkineen lähteneet syömään, luottaen siihen, että katson heidän perään ikkunasta. Leiviuuniin puuta lisäten ajattelin kirjoitella sydämeni suuresta haaveesta, jonka jokainen meistä lukija voisi kerran vuodessa ottaa tavoitteeksi. Ripotella keijunpölyä.

-kuva keijunpölyä mekonhelmassa-

-kuva lapsilta viestejä sairaalaan-

Lapsian seuratessa ja he minua tiiviimmin seuraa, kun liikun täällä somessa katsellen muutamia blogeja, joihin olen ihastunut. Virtuaalimailmassa kun on vaikka minkälaista blogia ja se on minusta aivan mieletön maailma. Kun haluaa lukea jonkun toisen ajatuksia ja löytää sieltä täältä itselle voimavaroja arkeen.

-kuva koruja ja pipo-

Koskettavin juttu mitä voi lukea on pienen ihmisen sairastuminen ja siitä lapseni sai idean. Olen heille kertonut tytöstä joka asuu sairaalassa. Lapseni sanoi:"äiti laitellaan sinne keijun pölyä". Kysyin itseltä miten ihmeessä minä keksin keijun pölyä laittaa kirjeeseen. Ja tästä se ajatus lähti. Ompelukone surisi iltasella, kun lapset piirsivät tervehdyksiä ja askartelivat koruja. Ompelin keijunmekon. Iloisilla syksynväreillä, mummon pitsinauhalla ja ripaus keijunpölyä mukaan. Samalla katosessa telkkaria, huishais syntyi syksyyn myssykin. Ja blogin pitäjälle oma voimakeiju.

-kuva voimakeiju arkeen-

Ajatuksena on, että kun kerran jokainen jotain meistä käsillä osa tehdä. Niin ilahdutan ja joka tarvitsee keijun pölyä elämäänsä. Sinäkin voit sen tehdä, jokaisessa meissä on ripaus keijun pölyä ja sen parhaiden lapset näkee meistä aikuisista.
Itse otin yhteyttä ja kysyin voinko lasteni kanssa antaa ripauksen keijunpölyä. Nyt pakettia postiin vaan. Ja samalla laitan haasteen jokaiselle käsillä tekijälle. Teetpä sitten vaikka kortin tai mitä nyt mieleen juolahtaa, kunhan se on omilla kätösillä tehty, siinä on se keijun pölyn taika.

-Mukavia ajatuksia syksyyn-

Kommentit (2)

Paulatar
Liittynyt20.12.2015

Kiitos, tämä on niit juttuja, jotka antaa itellekkin voimaa. Ja tätä olen koko ikäni tehnyt välillä enemmän ja välillä vähemmän.Koskaan en ole unohtanut, sitä että tekisin jollekkin jotain hyvää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa kirjoittelen motoristina omia ajatuksia reissultani ja kuinka Joutsenniemen koululla sujukaan arki, kun olen muualta tullut pieneen kyläyhteisöön. Olen Raggarimorsian blogissa vieraileva kirjoittelija eli motskarimorsian. Kuinka uusioperheen elämässä onkaan pelastetut eläimet lähellä sydäntä. Rankkaa tekstiä myös tulee kun käyn läpi oman terveyteen liittyviä murheita ja kuinka löydän voimaa moottoripyörän kyydissä nauttien.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat