Pientä vipinää talossa on kun valmistumme kaksosten kera heidän koulun Joulujuhlaan. Seitsemänvuotiaat tyttöset vetelee sukkahousuja jalkaan ja mekkoja päälle. Itse mietin tovin mitä laitan päälleni, jotain itselle piristävää. Onneksi vanhin tytär lähtee mukaan ja vissiin kai yksinäinen naapurinmies. Jotain piristystä hänellekkin suotava ja varmaan kylän koulussa alkaa supinat ja jupinat kun lähden naapurin kera katsomaan lasten iloista juhlaa. Kaksoset kutsui ystävänsä ja minkäs sille voi että tämä ystävä on vanha mies.

 

Olemme pikkuhuiljaa korstelleet kotiamme sinne tänne Joulua ripotelleet...

 

Pikkuisen raotan omaa taustaani tähän että kukas mie olenkaan.

 

Olen syntynyt Pohjois-Savossa ja heti laitokselta päästyäni muutimme Ruotsiin ja sieltä sitten kimposimme takasin Suomeen 1982 luvulla. Ympäri ämpäri Suomea olen asunut ja välillä käynyt muuallakin kokeilemassa asumista.

Olen kolmen lapsen äiti ja uusio perheessä on nyt kaikkiaan 6 tyttö. Antilla omat ja minulla omat. Nimeni on Paula.

 

Elämässä olen tehnyt vaikka mitä töitä ja kun sairastuin niin siihen loppui työnteko, vaikkakin kotona olen kokoajan töissä. Välillä teen vapaaehtoistyötä kuten nyt olen 2 vuotta ollut Päätoimittajana GW kerhossa ja sain luoda moottoripyörä lehteä. Sekin pesti päättyy muutaman päivän päästä. Mutta sormi ei jää suuhun...keksin jotain...

 

Olemme haalineet tänne kotiimme ns pelastettuja eläimiä ja nyt meidän perheeseen kuuluu 2 kissaa,4lammasta,4marsua,2 degua.kani ja Hilla koira joka ei ole suinkaan pelastettu vaan hankittu.

Annamme kodin joillekkin eläimille, joilla ei ole paikkaa mihin mennä ja kerron näistäkin perheen jäsenistä sitten joskus kun saan blogia rauhassa kirjoiteltua.

 

Kirjoitusvirheitä saattaa tulla kun lukihäiriö on takataskussa. Mutta laitan tässä muutaman kuvan kodista ja lähen katsomaan mitä laitan päälleni...lähden vaatehuoneeseen hippasille...

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa kirjoittelen motoristina omia ajatuksia reissultani ja kuinka Joutsenniemen koululla sujukaan arki, kun olen muualta tullut pieneen kyläyhteisöön. Olen Raggarimorsian blogissa vieraileva kirjoittelija eli motskarimorsian. Kuinka uusioperheen elämässä onkaan pelastetut eläimet lähellä sydäntä. Rankkaa tekstiä myös tulee kun käyn läpi oman terveyteen liittyviä murheita ja kuinka löydän voimaa moottoripyörän kyydissä nauttien.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat