Huolestuttaa lukea lehdistä sitä, että en mene töihin kun elän tukien kanssa leveästi.Eräskin insinööri isä iltasanomien sivulla kehui miten helppoa se on vaan olla kotona kun saa kaikenmaailman tukia.- en mene töihin!

Mietin tässä miten minun käy, joudunko töihin? Monivammaisuus ja ehoton työkielto ja odotus työkyvyttömyyseläkkeestä edessä. Monia ihmisiä on, jotka vetoo erinlaisiin sairauksiin ja sanovat ei kannata lähteä töihin kun tuet on hyvät. Miten ne ihmiset oikein ajattelee...minusta se on laiskuutta kun ei töihin lähetä ja valehtelua kivuista joita ei ole. Minä henkilökohtaisesti antasin omat kivut pois ja lähtisin töihin. Eikä nämä tuet niin isoja ole, ei ainakaan minulla. Just elän ja lapsetkin saa vaatteensa päälle ja ruokaa masuun. en kaipaakkaan enempää. Kun vain katto on pään päällä ja perheellä suht hyvin kaikki. Tuntuu välillä, että just tälläiset isninöörit pilaa kaiken....

Sekin mietityttää että otetaan sitten lapsilta pois tukia ja säästetään johonkin, jota sanon kankkulan kaivoksi. ei köyhiltä saa ottaa pois tukia. Minusta pitäs oikeesti katella niitä, jotka laittaa lapsilisiä pörssiin tai muihin tarpeettomiin asioihin ja nipistää heiltä pois. Ottasivat tulojen perusteella.

Ja sitten kun ajettelee sitä työtöntä, joka asuu kaukana kaiseta ja joutuu ilman palkkaa lähtemään töihin satojen kilometrien päähän niin millä ihmeellä hän elää kun maksaa pienestä korvauksesta vuokrat ym...ja ei siellä välttämättä edes kulje bussit. Omalla autolla meneminen maksaa...

Mihin tämä maailma menee? Postinjakajat leikkaa ruohoa. Köyhät pakotetaan töihin ilman palkkaa. Rikkaat työntää rahansa jonnii joutaviin. Turvapaikanhakijat kokeilee onneaan ja matkustelevat edestakasin.Taksi tolpilla ei ole kohta enää taksia, vaan hyvällä tuurilla sen näkee maalla ajelevan, sinne ne taksit menee kaupunkiin odottamaan asiakkaita.

Otan kahvia...

.....olen sanaton ja blogi kirjoitus jää nyt tähän....

....

 

 

Kommentit (2)

"TakapenkkiHellu"

Niin sammoo mieltä taasen oon sun kanssa!!Niiltä jotka lapsiensa tilille laittaavat esim. säästöön lapsilisät niin ehottomasti niiltä pois:Mikskö? No tuo jos mikä on rikkaitten keenotteluva kööhien laittaissa lisät heti kiertoon,lapsille vaatteita,ruokaa ja harrastusvälineisiin mitä koulut jatkuvasti vaatiivat vanhemmilta.Kylläpä tuas on semmonen mieli että"kööhät"kyykkyyn...kiitos tälle viisaalle insinöörille!!! Pistääpä vihas tuas...Sitten vielä mietin,että mitä meijän kansanedustajat aatteloovat,kun aina kööhiltä leekkoovat työttömyysturvasta yms.Nyt kyllä otan minäkiin kahvia...Sanoja tulis kyllä nyt,mutta ee oo painokeleposta.Kiitos Joutsenniemen motoristimamma kun nostit taas tärkeen asijan "tapetille"

Paulatar
Liittynyt20.12.2015

Varmaan olis viisainta ilta....lehtiinkin ottaa haastattelu meistä ihmisistä jotka ei vaan pysty töihin vaikka haluja olis...jotenkin nyt menee asiat huonoon suuntaan kun näillä tuilla elvistellään...kun Suomessa on suurin osa sellasia perheitä jotka tarvii tuet, että pystyvät elättämään perheen ja jos toinen on perheestä kipeä ja toinen töissä ja lapsia paljon niin ei se ole oikein että viedään lapsilisistä...mutta me kun emme pääse kuulluksi kun Suomi on hyvinvointi valtio, jossa ei saa oikeat ihmiset puhua.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa kirjoittelen motoristina omia ajatuksia reissultani ja kuinka Joutsenniemen koululla sujukaan arki, kun olen muualta tullut pieneen kyläyhteisöön. Olen Raggarimorsian blogissa vieraileva kirjoittelija eli motskarimorsian. Kuinka uusioperheen elämässä onkaan pelastetut eläimet lähellä sydäntä. Rankkaa tekstiä myös tulee kun käyn läpi oman terveyteen liittyviä murheita ja kuinka löydän voimaa moottoripyörän kyydissä nauttien.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat