Joutsenniemen koululla on pääskyt tehneet jo toista kertaa tänä kesänä poikasia...Lampolan ilmavaihtokanavan kupeessa on muhkeita kärpäsiä syödä, ei tarvii lintujen kauemmas lähteä pyydystämään. Gerbiilitkin teki toiset poikaset, mutta onnistumisen iloa oli marsun poikaset, joita on kahessa pesueessa, toisessa yksi lammaskarvainen ja nämä vintiöt syntyi pari päivää sitten.

Lampaatki nautiii puskia puhdistaessa omalla pihalla ja ihan luvan kanssa kukkapenkit ovat kitkeneet kukinnan jälkeen...

Sadehetkien välissä on kiva askarrella vaikka keijuja ikkunoihin...

Mutta rentona täytyy olla ja nauttia kesäteatterista, niitä piisaa pitkin Suomea ja suurin ilon aihe oli Pielavedellä kesäteatterilla Ronja näytelmä, jossa lapset ja muutama aikuinen näyttelee Sari Potasevin ohjaamana, aivan upeaa näytelmää...jossa on iloja ja suruja ja vauhtia sekä naurun remakkakohtausiakin. Käykähän teatterissa...."huitun tuuttiin ja pierut perrään"

Blogini on nyt niin sanotusti kesäisessä heinäseipäässä...ja seuraavana kirjoitellaan lisää väriä elämään...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa kirjoittelen motoristina omia ajatuksia reissultani ja kuinka Joutsenniemen koululla sujukaan arki, kun olen muualta tullut pieneen kyläyhteisöön. Olen Raggarimorsian blogissa vieraileva kirjoittelija eli motskarimorsian. Kuinka uusioperheen elämässä onkaan pelastetut eläimet lähellä sydäntä. Rankkaa tekstiä myös tulee kun käyn läpi oman terveyteen liittyviä murheita ja kuinka löydän voimaa moottoripyörän kyydissä nauttien.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat