Lumi sulaa jo pois, niin oli meilläkin valkoinen Joulu. Ja minusta sitten sen jälkeen voikin siirtyä jo kesään. Olenhan kesä ihmisiä aina ollut ja tulen olemaan. Lumesta en välitä juuri muutenkun Jouluna.
 

Muutamia muistoja viimekesästä laitan kuvina tänne...matkakuvia olis vaikka miten paljon laitella ( se laiskuus yllättää välillä)...

Sain yhden ihanan lahjan ja se oli neulekirja, mutta suurin lahja oli nähdä lasten ilmeet paketteja avatessa. Ja tänä Jouluna niitä ei ylenmäärin enää laiteltu, sillä tavara paljous ahistaa ja lapset ei oikeesti enää toivonut juuri mitään lelulehdestä. Legot ja taikahiekka on meillä nyt se ns kovasana eli IN.

Siinä itse ihmetellen taikahiekkaa, sillä ei minun lapsuudessa ollut tuommosia ja jos olisi ollut niin oliskohan erinlainen aikuinen nyt, ihan mietityttää tämä virtuaali maailma lapsilla, kun he häviää sinne vaikka lopun elämää lillumaan, ja mie taistelen sitä vastaan kyllä kovasti. Ostan mieluiden taikahiekkaa, kuin jonkun virtuaalikoneen. Sinne mun nuorimmaiset kerkiää sitten isompana...jos mä saan päättää niin ei koskaan! Mutta se on mentävä tämän maailman mukana. Itku tuli kun kuulin että koulukirjatkin häviää pois ja tepletit tulee tilalle. Siis ei voi olla totta. Kirjat ja niiden tärkeys!

Mihin tämä maailma menee no nettiin, sillähän miekin olen tämän blogini myötä. Noh voin tietty selitystä pukata, mutta en taida vaan menen virran mukana. Sieltähän mie oman miehenkin löysin netistä. Onneksi hän sattui olemaan loppupelissä ihan lihaa ja luuta. Sekin on aika hauska tarina kun me tavattiin. Kerron siitä joskus....

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa kirjoittelen motoristina omia ajatuksia reissultani ja kuinka Joutsenniemen koululla sujukaan arki, kun olen muualta tullut pieneen kyläyhteisöön. Olen Raggarimorsian blogissa vieraileva kirjoittelija eli motskarimorsian. Kuinka uusioperheen elämässä onkaan pelastetut eläimet lähellä sydäntä. Rankkaa tekstiä myös tulee kun käyn läpi oman terveyteen liittyviä murheita ja kuinka löydän voimaa moottoripyörän kyydissä nauttien.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat