Aikoinaan rakastuin Kreetalla ollessa sen ihaniin turkoosinvärisiin oviin ja raikkaan valkoisiin taloihin. Sinisen meren rannalla, jossa piipahdin tuon tuosta silloin taannoin nuorena tyttönä.

 

Nykyään pitää itselle luoda se tunnelma omalla pihalle ja siitä se sitten lähti oma Kreeta ja kun kävelen majakkasaaren ohi sinne terassille, siinä on minulle niin omaa lomaa ja joka päivä saan nauttia siitä satoi tai paistoi.

Kierrätysmateriaalista ja roskiksilta poimituilta romuilta saa tuunattua vaikka mitä. Eläimetkin pääsee nauttimaan kesälaitumista niin lampaat kuin jyrsijätkin. Kukka loistetta odotellessa kesää nauttien juon kupposen kahvia sinisten verhojen takana keinussa, jossa mummoni liinat saa olla ihailtavana ihan pepun alla.

Ovi terassilla ei suinkaan ole turkoosi tälläkertaa, vaan punaruskea. Mielikuvutusta lasten silmin "mihin tänään oven aukaisen"....satuja kertomaan kiikkuun..

Raitamattoapitkin muistellaan mikä kude on ollut kenenkin päällä...

Kukka penkit ei ole vielä loisteessaan ja riippukeinussa pienet päiväunet otamme tuon tuosta, kuunnellen lintukonserttia.

Puput nauttii kesästä ulkona päivät ja sisällä yöt...

Hyvää kesälomaa kaikille lapsille,meillä jo avattiin uimakausi toissapäivänä iloisessa merkeissä rannalla...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa kirjoittelen motoristina omia ajatuksia reissultani ja kuinka Joutsenniemen koululla sujukaan arki, kun olen muualta tullut pieneen kyläyhteisöön. Olen Raggarimorsian blogissa vieraileva kirjoittelija eli motskarimorsian. Kuinka uusioperheen elämässä onkaan pelastetut eläimet lähellä sydäntä. Rankkaa tekstiä myös tulee kun käyn läpi oman terveyteen liittyviä murheita ja kuinka löydän voimaa moottoripyörän kyydissä nauttien.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat