Helmikuu on alkanut pikkuhiljaa kulkemaan, meidän perheessä jyllää flunssa. Mutta ei se mitenkään tahtia hidasta.

Lunta tupruttaa pilvenraosta niin, ettei lyhdytkään meinaa hangesta erottua kuin pieni valon kaje kynttilöistä.

Lasten harrastukset jatkuu niin että siemen pusseja etsitään myymälöistä ja vanhoilta "mummoilta" tulee loput kuivatut siemenet, joita pikkuiset kätöset laittaa munakennoista kyhättyihin esikasvatusruukkuihin. Nyt vaan meinataan vanhoista ikkunoista tehdä sellainen siirrettävä kasvihuone. Jonka saa talvella pois ja keväällä laiteltua takasin...Kaksoset niin tykkäävät seurata ja kastella tomatintaimia ja na ne on sitten kesällä kuin karkki. Ovatkin tehneet ns tomattitikkareita. Tikunpäähän tomatti.

Teatterilla vanhin tytär näyttelee kesäteatterissa on Pielavedellä Ronja ryövärintytär ja kannattaa kauenpaakin tulla katsomaan, tulee mahtava esitys...Verhot teatterilla on vielä kiinni :)

Sitten minun rakkainkasvi on pelargonia...Kohta saakin herätellä yli 80 vuotiasta pelagornia talvuunilta ja katsoa montako kukkaa nyt antaa. Mummoni peruja. Näin se kevät lähtee liikenteeseen...Kotiakin pitäs taas tuunata, vaikka olenkin tykästynyt näin miten se on...sekamelskainen siisti soppa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa kirjoittelen motoristina omia ajatuksia reissultani ja kuinka Joutsenniemen koululla sujukaan arki, kun olen muualta tullut pieneen kyläyhteisöön. Olen Raggarimorsian blogissa vieraileva kirjoittelija eli motskarimorsian. Kuinka uusioperheen elämässä onkaan pelastetut eläimet lähellä sydäntä. Rankkaa tekstiä myös tulee kun käyn läpi oman terveyteen liittyviä murheita ja kuinka löydän voimaa moottoripyörän kyydissä nauttien.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat