Toisen romu on minun aarre. Kirpparit. On se hienoa, että on kirpputoreja edelleen olemassa. Mietinkin että jos ne lakkautettas kokonaan, mihin minä menisin ns shoppailemaan sitten.

Löysin roskiksesta pienen maustehyllykön, jota oli ilmiesesti hiiri nakerrellut alalaidasta, pesin ja puunasin sen kunnolla. Pistin sen joksikin aikaa vaan autotalliin odottamaan mihin sitä käyttäsin. Ruma se oli, kunnes tajusin. Saan laiteltua pikkuiset peltiset laastaripurkit ja tee purkit nyt esille ja keittiöön se kuuluu. Mikä lie ollut hyllykön tarina.Nyt se tarina on olla esillä näin.

Vanhoja purkkeja olen hyodyntänyt myös niin etä lasipurnukan sisälle olen saanut vaikka keijun istumaan omalle pikku puu tuolille.Siinäkin on oma maailmansa.

Pupu taulu taas löytyi kirpparilta, ja se jotenkin kutsui meidän lasten huoneeseen, tuomaan niitä hyviä unia pahojen tilalle. Itsekkin sitä katsellessa tulee niin hyvä ja levollinen mieli.

Pikkuinen harlekiinonukke on minun ensimmäinen sisustus juttu jonk aolstin vuonna 1983 pienestä kirjakaupasta, jota rakastin yli kaiken. Sen mielenkiintoinen vanha nainen piti sitä ja siellä kaupassa oli just sitä mitä minä kaipasin. kaikenmaailman tilpetööriä. Muutaman muunkin nuken sieltä ostin silloin.

Pieni enkeli on tyttäreni ostama...

Kotimme on täynnä siellä täällä pientä katseltavaa, ja voin vaikka sanoa että suurin osa kirppareilta haalittua. Joskus löydän jotain ihan kaupasta, mutta ei se tee sellasta ahaa elämystä kun se jolla on jo tarina kerrottavana. Jonkun toinen esine.

Koruteline on kaupasta ja joksus kai tämäkin on luonnut sen oman tarinan, nyt se on korvakoruteline kotona.

Hilda mummoni rakkain taulu rukoileva nunna on myös kotonani tauluseinällä, jotenkin ennen ajattelin tuo on ruma kuin mikäkin, mutta oma ikää kun tulee niin sen kauneuskin lisääntyy.

Meinasin kirjoittaa mikä tekee pessimistisen ihmisen onnelliseski, niin tässä on minun voimavarani ja onnellisuuden yksi suolanjyvänen. Rojut. Suurin onnellisuuden tunne tulee, kun lapsi tulee ja sanoo huonon päivän päätyttyä "äiti olet rakas". Onnellisena saa olla ,kun on äiti. Vaikka välillä sekin on koetuksella, mutta näin se menee. Olet tärkeä ihminen kun olet äiti! Joka ilta nukkumaan mennessä sen muistaa kiittää, että on ihanat lapset sekin on pessimistisen äidin voimavara.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa kirjoittelen motoristina omia ajatuksia reissultani ja kuinka Joutsenniemen koululla sujukaan arki, kun olen muualta tullut pieneen kyläyhteisöön. Olen Raggarimorsian blogissa vieraileva kirjoittelija eli motskarimorsian. Kuinka uusioperheen elämässä onkaan pelastetut eläimet lähellä sydäntä. Rankkaa tekstiä myös tulee kun käyn läpi oman terveyteen liittyviä murheita ja kuinka löydän voimaa moottoripyörän kyydissä nauttien.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat