Ajelin rakkaan mieheni kanssa pitkin maalaiskirppareita...Pidän kovasti eräästä kirpparista ja sen pitäjästä, kun hän on todella valoisa persoona, aina hymyssä suin ja hyvällä tuulella. Vaikka lattialla makasi pieni arabi poika kiukuttelemassa ja äiti etsi kirpparilta taloustavaroita pakolaiskeskuksen omaan pieneen valtakuntaansa. Oli siinä puheensorinaa ja naurua ja itkua. Katselin ihania kuppeja ja olinkin varannut kahdet verhot ja kasan lautasia. Pikkulusikatkin kelpaa meille, kun lapsukaiset syö viiliä ja ajatuksissaan heittäävät lusikatkin roskikseen...

Keittiön ikkunaan laittelin vihreetä verhoa ja tulipa niin raikas keväinen olo siitä.

Eräässä ihanassa kampaamossakin oli vaikka mitä kirppistavaraa ja haalin itselle kevään motoristitreffeille uuden laukun ja kengät..Kyllä siinä passaa tepastella ja samalla luoda itselle sitä väriterapiaa. Ehkä jonkun mielestä kirjavuus jo sokaisee, mutta mie olenkin ikuisesti kulkenut mustissa vaatteissa ja nyt reillusti yli neljänkymmenen iän saavutettuani, aloitan värien nauttimisen ja mitä siitä jos joku sokaistuu väristä.

Pikkuiset kaksotyttäret tulla tupsahti koulutaksista ja jo olivat innoissaan menossa naapuriin virpomaan, kun koulusta oksat olivat ottaneet mukaan. piti siinä sano että sunnuntaina vasta voitte mennä. Itse rakastan pieniä virpojia ja ihanaa että se perinne jatkuu. Joskus ihmiset närkästyy kun ovikello soi ja alkaa oksa heilua. Minusta se on sitä sosiaalisuutta ja  siitä tulee hyvälle tuulelle.

Pääsiäistä odotellessa.

Taidanpa lähteä laittamaan toisen prinsessan ikkunaan uudet kirpparivehot...ah ihanaa...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa kirjoittelen motoristina omia ajatuksia reissultani ja kuinka Joutsenniemen koululla sujukaan arki, kun olen muualta tullut pieneen kyläyhteisöön. Olen Raggarimorsian blogissa vieraileva kirjoittelija eli motskarimorsian. Kuinka uusioperheen elämässä onkaan pelastetut eläimet lähellä sydäntä. Rankkaa tekstiä myös tulee kun käyn läpi oman terveyteen liittyviä murheita ja kuinka löydän voimaa moottoripyörän kyydissä nauttien.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat