Kun olin aikoinani Töölön sairaalassa neurokirurgisella osastolla hoidettavana sain töykeää ja huonoa hoitoa!!!!

Sain töykeää ja huonoa hoitoa YHDELTÄ hoitajalta, joka oli ylimielinen ja epäasiallinen kaikkia meitä huoneessa makaavia pakettipäitä kohtaan. 
Minua leikkasi mm. maailman paras aivokirurgi apunaan huipputiimi. Toipuessani lukuisat hoitoalan ammattilaiset lääkitsivät, kuuntelivat, auttoivat, hoitivat ja kuntouttivat minua ja muita erinomaisesti. He olivat ystävällisiä vaikka olin tuskainen, malttamaton ja todennäköisesti hyvinkin rasittava. Soitin kelloa tämän tästä (en turhaan) ja aina joku tuli vaikka pelkäsin että hermostuvat minuun. Eivät näyttäneet turhautumistaan, joten pysyin itsekin rauhallisena ja luotin heidän ammattitaitoonsa.

Kaikki nämä ihmiset olen unohtanut. Paitsi sitä yhtä, joka oli ylimielinen ja epäasiallinen. Sainko siis sittenkään töykeää ja huonoa hoitoa vai ehkä parasta mahdollista?

Tämä tuli mieleeni lukiessani kirjoituksia huonoista hoitajista. Huonot kokemukset muistetaan ja jaetaan. Tämän kirjoituksen aloitin lööppi-otsikolla, jotta saan huijattua ihmisiä lukemaan.

Pahoittelut, moittimisen sijasta tämä onkin muistutus erinomaisesta hoidosta. Sitä kun on. Paljon!

-Tiina

Kommentit (2)

Mummeli terveenä

Olin monta viikkoa Töölössä vuonna 1991 ja hoito oli ystävällistä ja huippuhyvää! Kontrolleissakin sain hyvää palvelua.

Seuraa 

Haluan hoitaa hyvin (lasteni ja työni lisäksi) omat ikääntyvät vanhempani, jos he apua tulevat tarvitsemaan. Mihin on varauduttava ja mitä kaikkea voimme tehdä etukäteen? Tässä blogissa eletään tulevassa, eilisiä unohtamatta.