Ylläolevat kuvat ja "Metsä kirkkoni olla saa..."  teemainen blogiteksti oli tarkoitus julkaista 19.10., mutta nyt kun parin viikon suunnitellun tauon jälkeen palasin blogiin, huomasin, että jostain syystä julkaisu ei ollutkaan onnistunut. Koska haluan julkaista nuo mielestäni erityisen kauniit kuvat, niin muokkasin tänään juttua. Ja yhtäkkiä, ilman  mitään syytä, uusi teksti hävisikin kokonaan... Joten alan uskoa, ettei koko tekstin ole tarkoitustaan tulla julkisuuteen, ei ainakaan vielä.

Siispä julkaisen vain kuvat kera alkuperäisen kirjoituksen alun:
"Tänä aamuna paistoi aurinko hetken ja riensin ulos ikuistamaan syksyn värien viime hehkua. Kun katselin kuvia myöhemmin tietokoneeni ruudulla, tuntui kuin olisin taltioinut jotain näkyvää paljon suurempaa."

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Henkinen kasvu on ollut elämän mittainen oppiaineeni. Tarinoita kerroin tuossa muutaman kylänvälin päässä jo ennen kuin edes osasin piirtää tikkukirjaimia. Kirjoittaminen onkin ollut aina osa elämääni ja nyt haluan kertoa sinulle tarinoita. Aiheet liikkuvat mm. musiikin, murhien ja mullan (siis lyhyesti multtuurin) parissa ja höystän soppaa tämän päivän kuvilla sekä sanallisilla että kuvallisillakin muistoilla matkoilta maailmalla.

Hae blogista