Täällä aletaan pikkuhiljaa päästä takaisin arkeen kiinni, pyykkivuoret on kutakuinkin selätetty, flunssat ja kuumeet sairastettu ja päiväkoti ja koulu sekä harrastukset pyöräytetty taas käyntiin. Itse vietin eilen reilu 2,5 tuntia joogan alkeistunnilla, ja se tulikin kyllä tarpeeseen. Välillä on hyvä hioa niitä ihan perusteita ja tarkastella omien liikkeiden oikeellisuutta. Tästä on taas hyvä jatkaa syksyä. 

 

 

Palaan vielä myöhemmin takasin matkaan, sen valmisteluihin, häähumuun jne. Mutta hävikkiviikon kunniaksi ajattelin kuitenkin vinkata omasta uudesta lempparistani, nimittäin jääkahvista, jonka maito on maustettu syötävillä ruusun terälehdillä ja hippusella kardemummaa. Ruusupensaat on tainnut tämän vuoden osalta jo kukkintonsa kukkineet, mutta ainakin muutaman kukan bongasin vielä viime viikolla.

 

On hyvä muistaa, että viemäristä kaadettu kahvi ja tee aiheuttaa suuren osan ruokahävikistä. Itse tiedän tarkasti, paljonko kahvia tulee keittää omaan tarpeeseen, mutta varsinkin kesäisin keitän usein aamuisin vähän reilumman pannullinen kahvia, jotta siitä riittää myöhemmin jääkahviin kupillinen tai pari. 

Kiehauta kahvia varten n.1dl maitoa, lisää sekaan terälehdet ja kardemumma ja anna jäähtyä hetken. Kaada jäähtynyt kahvi lasiin, lisää maito kaataen sen siivilän läpi. Lisää lopuksi jääpaloja ja sokeria maun mukaan.

 Ihanaa ja aurinkoista sunnuntain jatkoa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Matkajuttuja ja reseptejä läheltä ja kaukaa sekä etenkin elämää kahden pienen ja yhden vähän isomman minimiehen (Aron 11, Leon 5 ja Noah 3) kanssa. Kaikki tyylini mukaisessa sulassa ja ei niin sulassa sovussa, Kati's way.

Yhteistyö: Katiswayblogi@gmail.com

Teemat

Blogiarkisto

2017
Syyskuu
2016

Kategoriat